Foxbet: Η συνταγή της Ίντερ

Κρίμα για το ταμείο της στήλης στο foxbet.gr, αλλά και για τη Νυρεμβέργη.

Προηγήθηκε στο ημίχρονο, καλοπλήρωσε, είχε ευκαιρίες για το 0-2, όμως τελικά γνώρισε την ισοφάριση με γκολ οφσάιντ που δεν το είδε ούτε ο VAR… Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά!

Ίντερ - Αταλάντα: Σε μία περίεργη και, μάλλον, κακή σεζόν η Ίντερ (56β.) αποτελεί το πρώτο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης πίσω από τις ισχυρές Γιουβέντους και Νάπολι. Η Αταλάντα (51β.) έχει διαγράψει τη δική της θετική πορεία στη Serie A και κυνηγά, αρχικά, την 4η θέση.

 Οι «νερατζούρι» προέρχονται από το 4-0 στη Γένοβα μεσοβδόμαδα, ρεφάροντας την ήττα στο Μιλάνο από τη Λάτσιο (0-1). Οι φιλοξενούμενοι, πράγματι, βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα με 6 παιχνίδια δίχως ήττα. Σκοράροντας στα 5 εξ αυτών από 2 γκολ και επάνω. Πρόσφατο το 4-1 στην Μπολόνια, που ακολούθησε το 1-3 στην Πάρμα. Η φόρμα τους αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό της Ίντερ.

Οι Μιλανέζοι θα έχουν βασικό τον Ικάρντι, του οποίου η σχέση με τους οπαδούς έχει διαταραχτεί. Θα είναι δύσκολο σημείο η αντιμετώπισή του από τον κόσμο μετά τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα, που τον είχε θέσει και εκτός ομάδας! Απών ο βασικός επιθετικός Μαρτίνες (6 γκολ στο Πρωτάθλημα). Ο Γκασπερίνι (πρώην Ίντερ) δεν θα έχει τον τιμωρημένο γκολτζή Ζαπάτα (20 γκολ). Ο Σπαλέτι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Μπέργκαμο. Ό,τι και αν συμβεί με τον Ικάρντι (θα τη «φάει» τη γιούχα), δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για το δεδομένο προβάδισμα της Ίντερ.

Η απουσία δε του γκολτζή των φιλοξενούμενων, αποτελεί συν για τον «άσο». Το γρήγορο γκολ αποτελεί καλή συνταγή επιτυχίας για τους Μιλανέζους, οπότε συνδυαστικά με το τελικό θα μπει ως δεύτερο bet στο παιχνίδι μας.