Μήνυμα του υποψήφιου Δημ. Συμβούλου Μυτιλήνης Άγγελου Κυρίκη με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»


Ο Άγγελος Κυρίκης, εν ενεργεία στρατιωτικός και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου ''Η Λέσβος όπως της Αξίζει '' στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες του νέου Δήμου Μυτιλήνης.

Άγγελος Κυρίκης  «Αξίζουμε ένα Δήμο πρωταγωνιστή»

Αγαπητοί μου συμπολίτες.

Η απόφασή μου να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Μυτιλήνης με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου "Η Λέσβος όπως της αξίζει" έχει ως σκοπό την προσφορά μου στα κοινά του τόπου μας μέσα από τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των κατοίκων αυτού του υπέροχου σε φυσική ομορφιά ιστορικού Δήμου, στον οποίο είχα την τύχη να μεγαλώσω και να δραστηριοποιηθώ. Φτάνοντας σε αυτό το στάδιο της ηλικίας μου αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια από όποιο πόστο κι αν κληθώ, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των συμπολιτών μου.

Αξίζουμε ένα Δήμο πρωταγωνιστή και θα το καταφέρουμε με την δική σας στήριξη και συνεργασία βλέποντας ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Φίλες και φίλοι.

Κλείνοντας το σύντομο αυτό μήνυμά μου, θέλω να ευχαριστήσω τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο έμψυχο δυναμικό του συνδυασμού του και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου καλώντας με να στηρίξω την δημοτική του παράταξη στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ευχαριστώ επίσης και την σύζυγό μου, η οποία με παρότρυνε και με στηρίζει σε αυτήν μου την ενέργεια...

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες μου για το ενδιαφέρον τους, γιατί ο τόπος μας θέλει νέα ενεργά και έντιμα πρόσωπα για να πάει μπροστά.

Με εκτίμηση

Άγγελος Κυρίκης  
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης
"Η Λέσβος όπως της Αξίζει"

Σημείωση: *Η προβολή παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.