Κυριακή των Βαΐων στα μοσχομυρισμένα σοκάκια του Μολυβου Λέσβου- Πλούσιες εκδηλώσεις


την Κυριακή 21 Απριλίου

Η ομάδα Κοινωνικής Προσφοράς (Caring Lesvos) του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών "Ο Μόλυβος" και το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας, σας προσκαλούν όλους την Κυριακή 21 Απριλίου στον Μόλυβο, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κυριακή των Βαΐων.

Και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών "Ο Μόλυβος" θα μεταφέρει το παραδοσιακό έθιμο της «Περιφοράς των Βαΐων» στα σοκάκια του Μολύβου, στολίζοντας τις πόρτες των σπιτιών του οικισμού. Η περιφορά θα ξεκινήσει μετά την εκκλησία, στις 11:00 το πρωί.

Η γιορτή θα συνεχιστεί στις 16:00, στην Πλατεία Λευκονοίκου, όπου καλούμε τους "μικρούς" μας φίλους στην καθιερωμένη παιδική εκδήλωση Κυνηγιού Πασχαλινών Αυγών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Ομάδα Κοινωνικής Προσφοράς του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, την "Caring Lesvos" σε συνεργασία με τον 5o  Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας και με την υποστήριξη πολλών εθελοντών.

Οι "μικροί" μας φίλοι θα τρέξουν, θα γελάσουν, θα ψάξουν, θα παίξουν με την ψυχή τους! Θα είναι η πρώτη ανοιξιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, μια γιορτή γεμάτη κυνήγι για κρυμμένες εκπλήξεις, μουσική, παιχνίδια, κατασκευές για παιδιά και γλυκίσματα, παρέα φυσικά με τον Πασχαλινό μας Λαγό και τη φίλη του το Κοτοπουλάκι!


Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά!