Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του Ερευνητικού Έργου για το ελαιόλαδο στο Βόρειο Αιγαίο στην Μυτιληνη


την Τρίτη 16 Απριλίου

Τα αποτελέσματα του 1ου έτους του Ερευνητικού Έργου για την «Ανάδειξη Βιοδραστικού Περιεχομένου για την Προώθηση Ελαιολάδου και Προϊόντων Ελιάς στο Βόρειο Αιγαίο», θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που διοργανώνουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Τμήμα Χημείας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 πμ, στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητήριου Λέσβου.

Στην  εκδήλωση θα μιλήσουν:

·         Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, με θέμα: «Έρευνα και Καινοτομία στην Αγροδιατροφή. Πολλαπλασιαστές της Ανάπτυξης».

·         Ο Καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του Ε.Κ.Π.Α κ. Νικόλαος Θωμαΐδης, με θέμα: «Αποτελέσματα Ερευνητικού Έργου για την προώθηση του ελαιολάδου στο Βόρειο Αιγαίο».

·         Η Δρ. Αναλυτικής Χημείας του Ε.Κ.Π.Α κα. Μαριλένα Δασενάκη, με θέμα: «Προώθηση επιτραπέζιας ελιάς με βάση το βιοδραστικό περιεχόμενο».

·         Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Στασινάκης, με θέμα: «Ανάκτηση βιοδραστικών συστατικών με όρους βιωσιμότητας».

·         Η Χημικός Msc Κοσμετολογίας κα. Κατερίνα Βασιλάτου, με θέμα:
«Οι δρόμοι που ανοίγονται».