Σ. Κυτελης: «Έξυπνος Δήμος, Έξυπνη Διαβίωση, Έξυπνη οικονομία, Εξυπνο περιβαλλον, Έξυπνες μεταφορές, Έξυπνη διακυβέρνηση»


Τον πρώτο βασικό άξονα του προγράμματος του ανακοίνωσε πριν λίγο ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Σ. Κυτελης με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Με το σύνθημα «Έξυπνος» ο κος Κυτελης μέσα από τα φυλλάδια του προγράμματος του ανακοίνωσε πως θα αλλάξει ο Δήμος Μυτιλήνης.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Η τεχνολογία έχει αποκτήσει πλέον δεσπόζουσα θέση στην ζωή μας. Δεν είναι μόνο το εφαλτήριο ενός νέου θαυμαστού κόσμου αλλά έχει καταστεί μέρος της καθημερινότητας του κάθε πολίτη. Ο δημότης του Δήμου Μυτιλήνης δεν έχει ακόμα γευθεί όλες αυτές τις τεχνολογικές δυνατότητες που έχουν αξιοποιήσει άλλοι Δήμοι της χώρας μας. Πρωτεύον στόχος η αξιοποίηση όλων αυτών των δυνατοτήτων που μας παρέχει η τεχνολογία, προκειμένου ν΄ αναβαθμιστεί ουσιαστικά η λειτουργία του Δήμου αλλά και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών μας.

Το πρόγραμμα αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς εξειδικευμένων συνεργατών του συνδυασμού μας που σε συνεργασία με καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εξέτασαν τις δυνατότητες υλοποίησης και χρηματοδότησης του όλου έργου.

Με βάση αυτό νοιώθω ιδιαίτερη χαρά που ξεκινάμε την δημοσιοποίηση των θεματικών προγραμματικών μας θέσεων από ένα τόσο ζωτικό τομέα για την λειτουργία του Δήμου. Και το οποίο θα είναι το βασικό σημείο που θα ενώνει όλες τις γενιές των δημοτών για ένα καλύτερο μέλλον.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΥΤΕΛΗΣ