«Η Λέσβος Αξίζει» | Σε Αστυνομία και στις εγκαταστάσεις των γηπέδων αντισφαίρισης στην Νεάπολη ο Π.Ζαφειρίου


Στην Αστυνομική Διεύθυνση και στις εγκαταστάσεις των γηπέδων αντισφαίρισης ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις και επαφές με τοπικούς φορείς ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαρία Σιταρά επισκέφθηκε την Παρασκευή 19/4/2019 την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, όπου συναντήθηκε με αστυνομικούς και με το Δ.Σ. της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων της πόλης μας, μέλη της οποίας αποτελούν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό μας "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ", Κωνσταντίνος Βουχλής και Πατέστος Ματζουρανης, οι οποίοι έδωσαν το παρόν στη συνάντηση.


Στα θέματα που συζητήθηκαν, απασχόλησαν κυρίως το μεταναστευτικό ζήτημα και η έλλειψη προσωπικού και οχημάτων. Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου, αφού κατέγραψε λεπτομερώς τα προβλήματα της ένωσης των αστυνομικών υπαλλήλων, δεσμεύτηκε με την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Μυτιλήνης, να δωρίσει από το αποθεματικό του Δήμου προς την αστυνομική διεύθυνση, τρία οχήματα καθώς και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που δεν χρησιμοποιεί και δεν χρειάζεται ο Δήμος Μυτιλήνης.

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Την επομένη (Σάββατο 20/4/2019) ο Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του - υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Χαράλαμπο Κονταρα και Μαρία Τσιριγώτη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των γηπέδων αντισφαίρισης (τένις), που βρίσκονται δίπλα στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης, τα οποία, όπως ο ίδιος διαπίστωσε, βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης.


Παράλληλα ο Παναγιώτης Ζαφειρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον προπονητή αντισφαίρισης κ. Προκόπη Κουμπαρο για τα θέματα των εκεί αθλητικών εγκαταστάσεων, υπενθυμίζοντας του, ότι πριν από χρόνια είχε μεσολαβήσει ο ίδιος ως καθηγητής φυσικής αγωγής να δημιουργηθούν στην περιοχή γήπεδα αντισφαίρισης. Τέλος δεσμεύτηκε πως αμέσως με την εκλογή του θα προβεί στην πλήρη ανακατασκευή των παραπάνω γηπέδων και του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γηπέδου στη Νεάπολη Μυτιλήνης.