Νίκος Σηφουνάκης: «Στηρίζω την υποψηφιότητα Μιχάλη Μαμάκου»


Την απόλυτη στήριξη του στον Μιχάλη Μαμάκο και στην υποψηφιότητα του στο Δήμο Μυτιλήνης δηλώνει σήμερα με γραπτή του δήλωση στο Lesvospost ο Νίκος Σηφουνάκης.

Ο πρώην Υπουργός θέλησε με αυτό τον τρόπο να απαντήσει στην χτεσινή φωτογραφία που αναρτήσαμε και στην οποία τον εμφανίζει στο πλευρό του Παναγιώτη Ζαφειρίου.

Ο κος Σηφουνάκης τονίζει πως η συνάντηση του με τον υποψήφιο Δήμαρχο έγινε τυχαία σε μια βόλτα που ο ίδιος έκανε ως συνηθίζει στην Ερμού και χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία του προς πολιτική εκμετάλλευση εκφράζοντας την λύπη του για την πράξη αυτή.

Αναλυτικά η δήλωση στήριξης του προς το πρόσωπο του Μιχαλη Μαμάκου:

«Χθες Τρίτη 23/4/2019 αναρτήσατε φωτογραφία στην οποία εμφανίζομαι με τον κ. Π. Ζαφειρίου, [υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης] και σχετικό σχόλιό σας, με ερωτηματικό, περί πολιτικής ή μη στήριξης από μέρους μου, της υποψηφιότητάς του. Συνηθίζω εδώ και τρεισήμισι δεκαετίες να περιδιαβαίνω την όμορφη οδό Ερμού για την ανάπλαση της οποίας εργάστηκα. Αίφνης αντίκρισα το εκλογικό κέντρο του κ. Π. Ζαφειρίου η συνεργάτης του οποίου εμφανίζεται επίσης στην φωτογραφία και αφού με χαιρέτησαν, ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί μου. Διοχετεύθηκε σε εσάς η φωτογραφία για πολιτική εκμετάλλευση, όπως αναδεικνύεται. Επιθυμώ να σας γνωρίσω ότι δεν υπάρχει καμία συμπόρευση με τον παραπάνω υποψήφιο Δήμαρχο και λυπάμαι για την πράξη. Επειδή πολιτικά πάντοτε προσπάθησα με παρρησία να πορευτώ, επαναλαμβάνω ότι το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου κ. Μιχάλη Μαμάκου είναι εκείνο με το οποίο συμπορεύομαι.

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα,

Νίκος Σηφουνάκης»