«Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»: «Κα Χιωτέλλη ποιος αντιγράφει ποιον; «


Απάντηση του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» στην κα Εριφύλλη Χιωτέλλη

Δελτίο Τύπου
του Ανεξάρτητου συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ"
Μυτιλήνη, 22.04.2019

Με μεγάλη έκπληξη αναγνώσαμε προσωπικό άρθρο της υποψηφίας δημάρχου Μυτιλήνης κυρίας Εριφύλλης Χιωτέλλη, στο οποίο αναφέρει, ότι έτεροι συνυποψήφιοί της έχουν αρχίσει να αντιγράφουν βασικούς προγραμματικούς της στόχους. Θα θέλαμε λοιπόν να κάνουμε σαφές και στην κυρία Χιωτέλλη τα κάτωθι, ασχέτως αν η ίδια με τα όσα γράφει, μας συμπεριλαμβάνει ή όχι στους συνυποψηφίους που αντιγράφουν το πρόγραμμα του συνδυασμού της:

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε την ανάγκη αντιγραφής προεκλογικού προγράμματος από άλλον συνυποψήφιο συνδυασμό, για τον απλούστατο λόγο, ότι ο δικός μας συνδυασμός ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που δημοσίευσε προεκλογικό πρόγραμμα ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο (Κυριακή 17/2/2019) στο θέατρο ΦΟΜ, δηλαδή σε χρονική περίοδο πολύ προγενέστερη όχι μόνο του προεκλογικού προγράμματος της κυρίας Χιωτέλλη, αλλά και της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της.

Άρα όπως γίνεται κατανοητό πως δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να είμαστε αυτοί που αντιγράφουν, αλλά κάλλιστα εκείνοι που αντιγράφονται, γεγονός που ήδη συμβαίνει, αλλά ουδόλως μας απασχολεί μιας και αποτελεί για τον συνδυασμό μας μια πρώτης τάξεως διαφήμιση.

Κάθε δημότης του Δήμου Μυτιλήνης γνωρίζει άλλωστε (κι όσοι δεν γνωρίζουν μπορούν να ανατρέξουν στο διαδίκτυο) ποιος συνδυασμός ανακοίνωσε ΠΡΩΤΟΣ υποψηφιότητα, ποιος συνδυασμός δημοσίευσε ΠΡΩΤΟΣ λογότυπο ΧΩΡΙΣ να αφήνονται υπόνοιες αντιγραφής του και αυτός ο συνδυασμός δεν είναι άλλος από τον δικό μας.

 "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" και ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου επιδεικνύοντας εντιμότητα και αξιοπρέπεια ουδέποτε υιοθέτησαν τέτοιου είδους φτηνές μεθόδους προεκλογικού αγώνα αφενός γιατί δεν συνάδουν με την ιδεολογία τους και αφετέρου γιατί τον δημότη δεν μπορεί κανείς να τον κοροϊδέψει και να τον εξαπατήσει.

Διαλύοντας λοιπόν μια και καλή σκιές, υποψίες και υπόνοιες αντιγραφής προεκλογικού προγράμματος, συνιστούμε στην κυρία Χιωτέλλη να ψάξει αλλού για "μαθητούδια" που αντιγράφουν και είμαστε βέβαιοι πως με την εμπειρία που διαθέτει, δεν θα δυσκολευτεί να τα διακρίνει. Αυτά για την ώρα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Δείτε εδώ το άρθρο της κας Χιωτέλλη https://www.facebook.com/erifylichiotelli/posts/349587452329419