Π. Ζαφειριου: «Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε νοοτροπία, τρόπο σκέψης και λειτουργίας του δήμου μας»

Νέο μήνυμα ανάρτησε σήμερα στην σελίδα του συνδυασμού του «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου.


Με το σύνθημα «Είμαστε εδώ» εξηγεί το πλάνο δράσης του συνδυασμού του άμα εκλεγεί δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η νέα δήλωση του:

«Είμαστε εδώ»

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, η ψήφος όλων μας θα αποτελέσει το θεμέλιο του νέου Δήμου. Η φωνή μας είναι αυτή, που θα καθορίσει τί είδους τοπική κοινωνία θέλουμε και ποιο μέλλον επιφυλάσσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν το εάν θα παραμείνουμε στη στασιμότητα και στην αδράνεια, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον τελευταίο καιρό το Δήμο μας και που τον οδηγούν στη συρρίκνωση και στην απαξίωση ή θα αποτελέσουν την αφετηρία για να ακολουθήσουμε την κατεύθυνση της προόδου, της αποτελεσματικότητας και της ανάπτυξης.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός “Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ”, αποτελεί πλέον ενεργό κύτταρο στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας, με κατάλληλα πρόσωπα, γνώσεις, ανιδιοτέλεια, θέληση, στόχους, άξονες ανάπτυξης, αρχές και αξίες, επιδιώκοντας, ΜΑΖΙ, να αλλάξουμε τα δεδομένα του παρελθόντος, με αίσθημα ευθύνης, ήθος, τόλμη, αποφασιστικότητα και θάρρος.

Στόχος μας να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για να αναδειχθεί ο Δήμος μας πρωτοπόρος, σ’ όλα τα επίπεδα, λειτουργικά σύγχρονος και κοινωνικά δίκαιος.

Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε νοοτροπία, τρόπο σκέψης και λειτουργίας, με σεβασμό προς τους συνδημότες και προς τον τόπο μας. Ένα τόπο μαγευτικά προικισμένο από φυσικές ομορφιές.

Βουνό και θάλασσα μας αγκαλιάζουν προσφέροντας μας πολλα, χρόνια τώρα, τα οποία δεν έχουν εκτιμηθεί επαρκώς, είτε επειδή αδιαφορούμε είτε επειδή έχουμε συνηθίσει στην έλλειψη ποιοτικών σχέσεων μεταξύ Δήμου και Πολιτών.

Είμαστε εδώ για να θέσουμε τον Άνθρωπο-Δημότη στο επίκεντρο της προσοχής και της δράσης του Δήμου μας, έχοντας, ως εφόδια, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τη διαφάνεια και τον πολιτισμό, με ότι αυτό συνεπάγεται. Όραμά μας και ταυτόχρονα δέσμευσή μας να καταστεί ο Δήμος Μυτιλήνης με ρεαλιστικό πρόγραμμα και κατάλληλες υποδομές μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες τουριστικές περιοχές διεθνούς κύρους, αποκτώντας εκ νέου τη χαμένη του αίγλη, γεγονός που αποτελεί διαχρονικό αίτημα και επιθυμία όλων μας, για να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σταθερά προσηλωμένοι στη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών πιστεύουμε ακράδαντα, ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από την ολική επαναφορά του στο προσκήνιο. Και μόνο μαζί μπορούμε να κανουμε το Δήμο μας πρωταγωνιστή.

Γι'αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, προκειμένου να γνωριστούμε, να επικοινωνήσουμε και για να μας πλαισιώσετε με την εμπιστοσύνη σας.

Εκπροσωπούμε ως Νέα και Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, το καινούριο και το διαφορετικό αλλά και ταυτόχρονα κατι ικανό να επιφέρει την αλλαγή, με γνώμονα το κοινό όφελος.

Μπορούμε, ΜΑΖΙ πορευόμενοι, να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του Δήμου Μυτιλήνης ξεπερνώντας ό,τι συνιστά, μέχρι σήμερα εμπόδιο στην ανοδική του πορεία.

Αυτό θέλουμε πραγματικά και αυτό επιδιώκουμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης

επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ