Μοίρασε ευχές και πασχαλινά δώρα η Αντωνελλη


Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, γίνεται γνωστό ότι:
           
Στα πλαίσια των Πασχαλινών δράσεων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, πραγματοποιήθηκε δωρεάν διανομή Πασχαλινών δεμάτων σε όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.

Πέραν αυτού, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αναστασία Αντωνέλλη, επισκέφθηκε τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας- φτώχιας, προκειμένου να ευχηθεί από κοντά στις γυναίκες και στα παιδιά τους που φιλοξενούνται Καλή Ανάσταση, καθώς επίσης και στο προσωπικό του Ξενώνα. «Εύχομαι η βία που έχετε υποστεί και οι πληγές που σας έχουν δημιουργηθεί,  η Ανάσταση  του Χριστού μας, γρήγορα να τις επουλώσει. Κόκκινα αυγά και λαμπάδες, φτιαγμένες με πολύ αγάπη από τα παιδιά των παιδικών μας, το μικρό μας συμβολικό δωράκι, για μια φωτεινή Ανάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Αντωνέλλη.


Την προηγούμενη Παρασκευή, βρέθηκε στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να προσφέρει στα ξεριζωμένα  παιδιά που φοιτούν στο παράρτημα του 14ου Νηπιαγωγείου του καταυλισμού, Πασχαλινά αυγά και λαζαράκια που έφτιαξαν με τα χεράκια τους τα παιδιά των παιδικών σταθμών, καθοδηγούμενα από τις δασκάλες τους και το προσωπικό των Παιδικών του Δήμου Λέσβου.

Παρουσία του κ. Μυρογιάννη Σταύρου υπεύθυνου του Καρά Τεπέ, η Αντιδήμαρχος ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε όλους τους εργαζόμενους που δίνουν την ψυχή τους προκειμένου να έχουν μια ανθρώπινη διαβίωση, όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι από πολέμους, πολιτικές, θρησκευτικές διώξεις και φτώχια συνάνθρωποι μας, τους οποίους η Ευρώπη πρωτίστως, συνεχίζει να κρατά έγκλειστους στον τόπο μας. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τις εκπαιδευτικούς που μαθαίνουν στα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών την Ελληνική γλώσσα.

Στα παιδιά και στους γονείς τους που διαμένουν στον καταυλισμό ευχήθηκε: Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού μας, να φέρει την Ανάσταση της Ειρήνης και της Αγάπης στον τόπο σας, προκειμένου να μπορέσετε να γυρίστε στις πατρίδες σας και να ξεπεράσετε τον πόνο του ξεριζωμού».