Π. Ζαφειρίου: «ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΒΗΜΑ!... ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ»


Συνεχίζει μέσω της σελίδας του συνδυασμού του στo Facebook ο Παναγιώτης Ζαφειρίου να ανεβάζει τα δικά του μηνύματα προς τους πολίτες του Δήμου Μυτιλήνης.

Σήμερα με το μήνυμα «ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΒΗΜΑ» εξηγεί τους λόγους που πρέπει ο Δήμος να αναδειχτεί, ενώ όπως σημειώνει «Ίσως είναι ο μοναδικός Δήμος σε όλο τον κόσμο που δεν αναπτύσσεται προς τη θάλασσα…..Παγκόσμια πρωτοτυπία»


Αναλυτικά το νέο μήνυμα του Παναγιώτη Ζαφειρίου και του συνδυασμού «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»:

«ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΒΗΜΑ!»

Με σημείο αιχμής, το μοναδικό σε ομορφιά παραλιακό μας μέτωπο, που σήμερα, όπως βλέπετε, παρουσιάζει την εικόνα της μιζέριας και της εγκατάλειψης, θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια για να βαδίσουμε επιτέλους στους δρόμους της προόδου και της ανάπτυξης.

Ο τόπος μας με την ιστορία του, την πολιτιστική του κληρονομιά, τη γεωγραφική του θέση και το φυσικό του ανάγλυφο θα έπρεπε να έχει αναπτύξει μια δυναμική με βασικούς άξονες τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Μια δυναμική όμως που δεν ανέπτυξε ποτέ.

Δυστυχώς ο Δήμος Μυτιλήνης κινείται μέχρι σήμερα σε αντίθετη κατεύθυνση! Ίσως είναι η μοναδική πόλη σε όλο τον κόσμο που δεν αναπτύσσεται προς τη θάλασσα. Παγκόσμια πρωτοτυπία!

Ε, λοιπόν εμείς αυτό θα το αλλάξουμε! Θα το ανατρέψουμε.

Απευθυνόμενος στους συνδημότες μου θέλω να τους διαβεβαιώσω για ένα πράγμα.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, με πρώτα στην ιεράρχηση την καθαριότητα, την ασφάλεια και την αγροτική οδοποιία.

Τώρα ήρθε η Ώρα να δρομολογήσουμε ΜΑΖΙ τις Λύσεις.

Τώρα ήρθε η Ώρα να κάνουμε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Θα πάμε πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά, χωριό – χωριό σε διαβούλευση με όλους τους κατοίκους του Δήμου. Θέλουμε να ακούσουμε τις ανησυχίες τους, να αξιολογήσουμε τις ιδέες τους και να υιοθετήσουμε τις προτάσεις τους. Στο δρόμο προς τις εκλογές θα αναδείξουμε τις θέσεις μας για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Έχουμε ήδη παρουσιάσει ένα πλήρες, οραματικό αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα μας έχει στόχο να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων όσων έχουμε επιλέξει τον Δήμο Μυτιλήνης για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την ενεργό συμμετοχή του καθενός, που πονάει γι'αυτό τον τόπο.

Οι νέοι μας αποτελούν την βάση της προσπάθειάς μας. Για αυτούς αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε τα νέα μυαλά του Δήμου μας να επιστρέφουν στον τόπο μας για να προσφέρουν και να δημιουργήσουν.

Απευθύνομαι σε όσους μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας. Σε όσους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για δημιουργία. Σε όσους αναζητούμε ένα καλύτερο αύριο.

ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΒΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !»