Η απάντηση του Παναγιώτη Ζαφειρίου για το μεγάλο έργο του αγωγού ομβρίων υδάτων στην Αερ. Γιανναρέλλη και Βουρνάζων


Μετά τον υποψήφιο δήμαρχο δήμου Μυτιλήνης Κωνσταντίνο Αστυρακακη και την παράταξη για την κοινότητα της Μυτιλήνης «Με συνέπεια και ευθύνη όλοι για την Μυτιλήνη» θέση για το μεγάλο έργο της Λαγκάδας παίρνει και ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» Παναγιώτης Ζαφειρίου:

Αναλυτικά:   

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" αντιλαμβανόμενοι την έκδηλη ανησυχία κατοίκων και εμπόρων συνδημοτών μας επί των οδών Αερ. Γιανναρέλλη και Βουρνάζων δεσμεύονται ως επόμενη δημοτική αρχή να συμβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του οδικού αυτού προβλήματος.

Μέριμνα και υποχρέωσή μας είναι μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη ειδικών, να προβούμε τμηματικά σε διορθωτικές παρεμβάσεις του οδοστρώματος, δίχως να διακοπεί η ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων και της λειτουργίας των υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε και πάλι την ασφαλή διέλευση οχημάτων και την ομαλή ροή ομβρίων υδάτων σε μια δημοτική οδό η οποία χρησιμοποιείται από κάθε συνδημότη μας καθημερινά, αλλά και από πλήθος επισκεπτών του Δήμου Μυτιλήνης. Η επιτυχής έκβαση του έργου αυτού θα έχει για εμάς τρεις άξονες:

Τη μη διατάραξη της καθημερινότητας των κατοίκων και των εμπόρων της περιοχής.

Τη μη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Και

Την επαναφορά της ασφάλειας και της εγγυημένης αντοχής του οδικού δικτύου μέσα από εμπεριστατωμένη μελέτη.

Βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κάθε δημότη, δέσμευση για το συνδυασμό μας αποτελούν οι προτάσεις και οι λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Μυτιλήνης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.