Μάγεψαν το κοινό του δημοτικού θεάτρου Μυτιλήνης ο Γ. Χατζηνάσιος και η Χορωδία «Νίκος Σκαλκώτας»


Μια υπέροχη μουσική βραδιά με τον Χατζηνάσιο και τη Χορωδία «Νίκος Σκαλκώτας» απόλαυσαν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης

Μια υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν προ ημερών στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, έχοντας στο πλευρό του την πολυμελή χορωδία Φίλων Ωδείου «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ» Μυτιλήνης που διηύθυνε ο πολύπειρος Γιώργος  Παζαΐτης, άκουσαν παλιές αγαπημένες μελωδίες με τη συνεπικουρία δύο ταλαντούχων τραγουδιστών της νεότερης γενιάς, του Σπύρου Κλείσσα και της Αγαθής Κοσκινά.

Κατά τη διάρκεια του δίωρου προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 7ου Μουσικοχορευτικού Φεστιβάλ που συνδιοργανώνεται με τον δήμο Λέσβου, ακούστηκαν μεταξύ άλλων υπέροχα τραγούδια, από τα «Γαλάζια σου γράμματα», το «Πέφτει βροχή» και την «Ενδεκάτη εντολή» μέχρι το «Τι θέλεις να κάνω» και τον «Ταξιδιώτη του ονείρου».


Είναι η πρώτη φορά που η χορωδία Φίλων Ωδείου «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ» του κ. Παζαΐτη συνεργάζεται με τον κ. Χατζηνάσιο. Η συνεργασία ήταν άψογη και το αποτέλεσμα τόσο αρμονικό, που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν ανάλογα εγχειρήματα και στο εγγύς μέλλον.