Υποψήφιος στον Δήμο Μυτιλήνης, μόνιμος κάτοικος στα Γιάννενα!


Ελέω Κλεισθένη, όπου θα ζήσουμε όπως όλα δείχνουν καταστάσεις απείρου κάλλους, μπορούν να συμβούν τα πιο παράξενα πράγματα αλλά όχι και αυτό που πέρασε στα ψιλά από την παρουσίαση των υποψηφίων της Εριφύλλης Χιωτέλλη.

Ο συνδυασμός της λοιπόν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κόρακα, χημικού, ο οποίος εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ο οποίος έχει δεξιές καταβολές, καθώς σύμφωνα με το βιογραφικό του ξεκίνησε από την ΔΑΠ.

Μέχρι εδώ θα πει κανείς πως δεν υπάρχει τίποτα το «περίεργο» αφού ένας «δεξιός» μπορεί να μετακομίσει στην «αριστερά» και το αντίθετο. Ωστόσο το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πως ο κ. Κόρακας είναι υποψήφιος στον Δήμο Μυτιλήνης, αλλά κατοικεί μόνιμα στα Γιάννενα.

Μπορεί η καταγωγή του και συγγενείς του να βρίσκονται στο νησί, ωστόσο εκείνος μένει και εργάζεται στην Ήπειρο και αυτό προκαλεί ερωτηματικά για το πώς μπορεί ένας υποψήφιος ο οποίος διεκδικεί την ψήφο του Λεσβιακού λαού να κατοικεί μακριά από τον τόπο του.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια σε περίπτωση εκλογής του αν θα τα παρατήσει όλα και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Μυτιλήνη, ή αν θα έρχεται μόνο για να συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια.

Όπως και να χει, θα ήταν φρόνιμο να μας εξηγήσει η κα. Χιωτέλλη πως αντιλαμβάνεται την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Κλεισθένη που έφερε το κόμμα της στα πράγματα, αν και η κίνηση της αυτή να κατεβάζει υποψηφίους που μένουν μόνιμα σε άλλες πόλεις δείχνει ασέβεια προς τους ψηφοφόρους και σίγουρα υποτιμά την νοημοσύνη τους.