Διεξαγωγή Επιχειρησιακής Άσκησης Ετοιμότητας & Εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης


Στις 18.4.2019 ημέρα Πέμπτη

Στις 18.4.2019 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10π.μ. θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας και εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, υπό την εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Γ.Ε.Σ., της ΕΛ.ΑΣ και του ΕΚΑΒ.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε χώρους του 1ου ορόφου του κτιρίου Ν2 (Μαιευτικό - από το Γραφείο Κοινωνικής Υπηρεσίας έως την Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων) και στον προαύλιο χώρο αυτού, από την είσοδο επί της οδού Θεοφίλου Χατζημιχαήλ και στο παραπλήσιο πάρκινγκ.

Στα πλαίσια αυτά ενημερώνουμε τους πολίτες και κυρίως όσους χρήζουν λήψης υπηρεσιών υγείας, ότι το νοσοκομείο την ημέρα εκείνη θα λειτουργεί κανονικά, όμως από την προηγούμενη ημέρα (Τετάρτη 17.4.2019) θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση στάθμευσης στους εξωτερικούς χώρους του, οι οποίοι θα σηματοδοτηθούν κατάλληλα με ταυτόχρονη παρουσία εξουσιοδοτημένου προσωπικού. Τα παραπάνω μέτρα είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε άλλα καίρια τμήματα, καθώς και για την είσοδο – έξοδο των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.