Betmasters: Λάζαρε δεύρο έξω και δώσε κάνα tip...


Πάλι Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ, αυτή τη φορά για την Πρέμιερ Λιγκ.

Η εκκλησία γιορτάζει σήμερα την Ανάσταση του Λαζάρου και εμείς, λίγο πριν το Πάσχα, θέλουμε να βγάλουμε κάνα ψιλό για να πάμε ωραίες λαμπάδες στα βαφτιστήρια μας.

Τα προγνωστικά στο betmasters όλο και θα βάλουν ένα χεράκι για το τσουρέκι και το σοκολατένιο αυγό!

Αφού δεν έχει ματς για την ελληνική σούπερ λίγκα (όλοι οι αγώνες γίνονται αύριο) ας ξεκινήσουμε με την Premier League. 

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη πατατράκ στο Champions League και τώρα έχει στο μυαλό της μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και πως τα φέρνει η π… μπάλα (που λεγε και ο Όσιμ) και αντιμετωπίζει σήμερα την ομάδα που την πέταξε έξω από τα ημιτελικά του Champions League πριν λίγες μέρες, την Τότεναμ. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στο χέρι της Σίτι, αφού αν κάνει το πέντε στα πέντα στα παιχνίδια που της απομένουν, θα το πάρει. Η Τότεναμ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην τετράδα και θέλει πολύ να κάνει μια δεύτερη σερί "κηδεία" μέσα στο Έτιχαντ. Από τα άλλα σημερινά ματς, βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν μόνο τα Γουλβς - Μπράιτον και Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον, τα αποτελέσματα των οποίων παίζουν ρόλο στην υπόθεση υποβιβασμός.

Στην Bundesliga Γερμανίας, η μάχη του τίτλου καλά κρατεί. Η Μπάγερν προηγείται με έναν πόντο της Ντόρτμουντ και το πρωτάθλημα θέλει πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Η Μπορούσια παίζει αύριο στην έδρα της Φράιμπουργκ, αλλά η Μπάγερν αγωνίζεται σήμερα, κόντα στη Βέρντερ, στην Αλιάνζ Αρίνα. Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς που έχουν να δώσουν οι Βαυαροί έως το τέλος, αφού η Βέρντερ είναι φορμαρισμένη και έχει βαθμολογική κίνητρο. Ακόμη και η ισοπαλία θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, που στοχεύουν μόνο στο πέντε στα πέντε στις τελευταίες αγωνιστικές. Πολύ ενδιαφέροντα και αμφίρροπα ματς είναι τα Γκλάντμπαχ - Λειψία και Σάλκε - Χοφενχάιμ.

Στην Serie A Ιταλίας, όλα τα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα, πλην ενός (Νάπολι - Αταλάντα στις 22/4). Κι αυτό γιατί την Κυριακή 22/4 είναι το καθολικό Πάσχα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι, Ίντερ - Ρόμα. Οι "νερατζούρι" λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα με την 3η θέση και την είσοδο στους ομίλους του επόμενου Champions League. Όμως, ακόμη χρειάζονται μερικούς πόντους για να είναι σίγουροι πως δεν θα έχουν κάποιο απρόοπτο. Η Ρόμα "καίγεται" για πόντους, καθώς στόχος της είναι η τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή είναι 5η, με έναν πόντο λιγότερο από την τέταρτη Μίλαν, οπότε κάθε γκέλα απο δω και πέρα, μπορεί να αποβεί καθοριστική. Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ακολουθούν με μικρή διαφορά οι Λάτσιο και Αταλάντα. Σημαντικό ματς, κυρίως για τους φιλοξενούμενους, είναι το Πάρμα - Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι είναι τέταρτοι αυτή τη στιγμή και εκεί θέλουν να παραμείνουν ως το τέλος. Γενικά, δεν υπάρχει ούτε ένα ματς σήμερα, που κάποια από τις δύο ομάδες να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και από πλευράς ονομάτων, το Γιουβέντους - Φιορεντίνα είναι ένα ματς που αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Στην Primera Division Ισπανίας, το ματς που ξεχωρίζει από τα σημερινά είναι το Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι έκαναν το καθήκον τους στο Champions League και με μια φοβερή εμφάνιση του Μέσι, κέρδισαν τη Γιουνάιτεντ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Τώρα, απλά χρειάζονται "λογικές" εμφανίσεις στο πρωτάθλημα για να "καθαρίσει" με την υπόθεση τίτλος. Η Σοσιεδάδ δεν έχει κάποιο σημαντικό κίνητρο, αλλά πάντα είναι επικίνδυνη και ιδιαίτερα μακριά από την έδρα της, έχει κάνει πολλές εκπλήξεις. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για τον τίτλο, κερδίζοντας εκτός έδρας την Εϊμπάρ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες σε 16 παιχνίδια στο γήπεδό τους.