Οι 5 βασικοί άξονες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημοτικού Συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

Τους 5 βασικούς άξονες ανακοίνωσε πριν λίγο ο υποψήφιος Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» με υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης τον Παναγιώτη Ζαφειρίου

Οι βασικοί άξονες περιλαμβάνουν το Περιβάλλον και την Ποιότητα Ζωής, την Κοινωνική Πολιτική-Παιδεία-Πολιτισμός και Αθλητισμός, τον Αγροτοκτηνοτροφικό Τομέα– Τουρισμός – Απασχόληση, και την Βελτίωση της Διοικητικής Ικανότητας και της Οικονομικής Κατάστασης του Δήμου Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Οι βασικοί άξονες στους οποίους στηρίζεται το πρόγραμμα του Ανεξάρτητου υποψήφιου Δημοτικού Συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

Οι άξονες τους προεκλογικού μας προγράμματος μας είναι σχεδιασμένοι βάσει των εργαλείων που ως νέα δημοτική αρχή θα κληθούμε να χρησιμοποιήσουμε. Υπηρετεί τους στόχους μας που είναι η βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου Μυτιλήνης, η προστασία του περιβάλλοντος και ο ενεργειακός προγραμματισμός, η βελτίωση των υποδομών, η ενίσχυση και υποστήριξη του αγροκτηνοτροφικού τομέα, η ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, η ενίσχυση του τουρισμού με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές του, η ενίσχυση των πολιτιστικών και αθλητικών διοργανώσεων.

Επιγραμματικά το πρόγραμμα του Ανεξάρτητου υποψήφιου Δημοτικού Συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» αναπτύσσεται στους ακόλουθους τέσσερις άξονες:

– Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής
– Κοινωνική Πολιτική-Παιδεία-Πολιτισμός και Αθλητισμός
– Αγροτοκτηνοτροφικός Τομέας – Τουρισμός – Απασχόληση
– Βελτίωση της Διοικητικής Ικανότητας και της Οικονομικής Κατάστασης του Δήμου Μυτιλήνης.

- Μεταναστευτικό

Ονειρευόμαστε ένα πολυσυμμετοχικό Δήμο με ενεργούς δημότες σε κάθε πτυχή και τομέα της καθημερινότητας. Έναν ενημερωμένο και υπεύθυνο Δημότη του οποίου τις ανάγκες θα σεβόμαστε και τις τοποθετήσεις του διαρκώς θα επιζητούμε, για όσα νέα ή μακροχρόνια προβλήματα προβάλλονται. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά του τόπου μας.

Ανεξάρτητος υποψήφιος δημοτικός συνδυασμός Δήμου Μυτιλήνης «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

ΟΛΟ Το πρόγραμμα μας
(κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.)