2η κλοπή.. μέσα σε 10 μέρες σε κατάστημα στην Κουμιδια– Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες (PICS)


-Δεν έχουν τέλος οι κλοπές

Ακόμα περισσότερη αστυνόμευση ζητούν οι καταστηματάρχες για την προστασία των μαγαζιών τους στα λαδάδικα και στην Κουμιδια. 

Οι κλοπές έρχονται η μία μετά την άλλη στα καταστήματα, σε διάφορες περιοχές, με τους επαγγελματίες να νιώθουν απροστάτευτοι τις νύχτες που πάνε στα σπίτια τους, πληρώνοντας τις ζημιές της αυξημένης παραβατικότητας που παρατηρείται εδώ και μήνες στην Μυτιλήνη. 

Έτσι οι καταστηματάρχες, ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση στα μαγαζιά τους, ειδικότερα τις νύχτες και να σταματήσει η δράση των κλεφτών, αφού οι περισσότεροι από αυτούς είναι συνήθως γνωστοί στην Αστυνομία. 

Σήμερα τα μεσάνυχτα (02:00) για ακόμα μια φορά μέσα σε 10 ημέρες άγνωστοι δράστες (σύμφωνα με τις κάμερες του καταστήματος αλλοδαποί) έσπασαν  τα πλαστικά  και εισέβαλαν στο COFFEE PLANT που βρίσκεται στην Κουμιδια και συγκεκριμένα στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης.  

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης Ραφαήλ-Μιχάλης Λαουντος στο LesvosPost αφού άδειασαν για 2η φορά τα 2 ψυγεία  και προξενώντας υλικές ζημιές  τράπηκαν σε φυγή.

Ο κος Λαουντος καταγγέλλει στο LesvosPost την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή της Κουμιδιας με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες της περιοχής να είναι έρμαια των ληστών


ΦΩΤΟ από τις κάμερες που διαθέτει το COFFEE PLANT.