Αυτή είναι η νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Pics)


Στον «αέρα» του διαδικτύου η νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου: Στο pvaigaiou.gov.gr η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται ακόμα πιο απλή…

Το παρών στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στην ψηφιακή εξυπηρέτηση του πολίτη, δίνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τη νέα ιστοσελίδα της, (https://www.pvaigaiou.gov.gr ) που δίνει στον πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται, να διαβουλεύεται, να παρεμβαίνει, φέρνοντας τον για μια ακόμη φορά, πιο κοντά στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.


Σε λειτουργία τέθηκε εδώ και λίγες ημέρες η νέα διαδραστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η ιστοσελίδα έχει ως βάση την «έξυπνη περιφέρεια» και έχει σκοπό την πλήρη πρόσβαση των πολιτών σε όλες τις αποφάσεις που λαμβάνονται αλλά και την παρέμβασή τους σε αυτές.


Στην ιστοσελίδα θα καταχωρούνται όλες οι δραστηριότητες της Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου, των Αντιπεριφερειαρχών, του συνόλου των πολιτικών  και υπηρεσιακών οργάνων της Περιφέρειας καθώς και όλες οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και οι διοικητικές πράξεις.


Βασικό χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας είναι η δυνατότητα που παρέχει στους πολίτες προκειμένου να παρακολουθούν τα οικονομικά της περιφέρειας, τις δαπάνες και τα έσοδά της αλλά και το που πηγαίνουν τα χρήματά τους μέσω της κατανομής των πόρων αλλά και της δημοσιοποίησης κάθε απόφασης.