Foxbet: Έξτρα κίνητρο τα χτεσινά αποτελέσματα


Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής στο foxbet.gr

Η Γιουβέντους έκανε χθες το καθήκον της έστω και με το φτωχό 1-0 απέναντι στην Έμπολι και την νίκη αυτή πανηγύρισαν περισσότερο στην Μπολόνια παρά στο Τορίνο.

Διότι η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχει την ευκαιρία σήμερα να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού για πρώτη φορά από τότε που βρέθηκε τόσο χαμηλά. Πριν την διακοπή είχε επικρατήσει των Κάλιαρι εντός και Τορίνο εκτός έδρας και η Σασουόλο φαντάζει ιδανικός αντίπαλος τώρα. Όχι επειδή η ομάδα του Ντε Τσέρμπι δεν διαθέτει ποιότητα αλλά διότι εδώ και πολύ καιρό παρουσιάζεται αδιάφορη, με συνέπεια να έχει πραγματοποιήσει κακό δεύτερο γύρο. Βγάζουν πολύ περισσότερο πάθος οι ροσομπλού και αυτό θα παίξει σίγουρα ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Στην Serie B η Παλέρμο άφησε χθες άλλους δύο βαθμούς στην έδρα της Κοζέντσα και η Λέτσε έχει την δυνατότητα απόψε να βρεθεί σε θέση απευθείας ανόδου, αν επικρατήσει της Πεσκάρα. Ο θρίαμβος επί της Άσκολι με 7-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα έχει απογειώσει την ψυχολογία της ομάδας του Λιβεράνι και ταυτόχρονα χάρη σε αυτόν τον αγώνα διατήρησε καλύτερο ρυθμό έναντι των αντιπάλων της. Η Πεσκάρα επίσης έχει ισχυρό κίνητρο αφού με νίκη θα πιάσει την σημερινή αντίπαλό της στην 3η θέση. Στον πρώτο γύρο η Πεσκάρα επιβλήθηκε 4-2 και πρόκειται γενικότερα για δύο ομάδες που επιβεβαιώνουν συχνά το GG και το Over 2.5. Θα πάρω το δεύτερο.

Δεν είναι μόνο η διαφορά των 26 βαθμών που χωρίζει τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδη. Η πρώτη αποδίδει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και έχει καταφέρει να πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία ταυτόχρονα σε Μπουντεσλίγκα και Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την χθεσινή ήττα της Γκλάντμπαχ μάλιστα, έχει την ευκαιρία σήμερα να βρεθεί σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ! Και θα το κάνει αφού η Στουτγκάρδη είναι τραγική αμυντικά και ως φιλοξενούμενη μετρά ήδη 10 ήττες. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, τον ανεβάζουμε με το ασιατικό χάντικαπ.