Foxbet: Ταμείο made in Champions League


Γεμάτο είναι το σημερινό κουπόνι, αλλά οι δύο επαναληπτικοί για το Champions League βρίσκονται στο επίκεντρο. Εμείς δίνουμε βάση στην αντίδραση που θα βγάλει η Γιουβέντους με στόχο την ανατροπή και τα γκολ στο «Emirates».

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο πρωτάθλημα τρέχει μόνη της η ομάδα του Αλέγκρι και την περασμένη Παρασκευή, παίζοντας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, νίκησε εύκολα με 4-1 εντός την Ουντινέζε. Σήμερα πρέπει να κάνει επική ανατροπή για να περάσει στα προημιτελικά, μετά την ήττα με 2-0 στη Μαδρίτη. Σαφώς σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Ατλέτικο όσον άφορα την πρόκριση. Πάμε με την έδρα και την αντίδραση της «Γηραιάς Κυρίας» και το ασιατικό 1 (-0.75 Α.Η.).

Μάντσεστερ Σίτι – Σάλκε

Οι «πολίτες» πηγαίνουν με σπασμένα φρένα το τελευταίο διάστημα, τόσο εντός, όσο εκτός συνόρων. Το Σάββατο παρέμειναν στην κορυφή της Πρέμιερ, μετά τη νίκη επί της Γουότφορντ και σήμερα καλούνται να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά τη νίκη 3-2 στη Γερμανία. Από την άλλη, η Σάλκε βυθίζεται κάθε εβδομάδα στην Bundesliga και προέρχεται από ακόμα μία ήττα (4-2 με τη Βέρντερ). Απόψε αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.


Δες το κουπονι οπαπ στο Foxbet.gr