Ο Αντώνης Κελαϊδίτης από την Πέτρα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Καλογήρου


Ακόμα 4 υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου για τις ΠΕ Λέσβου, Χίου, Λήμνου και Σάμου

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

Αντώνης Κελαϊδίτης. Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού. Γεννήθηκε το 1975, ζει και δραστηριοποιείται στην Πέτρα Λέσβου. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητα Πέτρας. Επίσης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εμποροβιοτεχνών Πέτρας και ταμίας του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Λέσβου. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πέτρας.

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:

Αθηνά Σαλβαρά- Γραγρά. Συνταξιούχος φαρμακοποιός, απόφοιτος του ΕΚΠΑ. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και από το 1961 ζει και δραστηριοποιείται στη Λήμνο, όπου διατηρούσε ιδιωτικό φαρμακείο επί 35 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο οδοντίατρο Γιώργο Γραγρά. Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τη μεταπολίτευση στον Δήμο Μύρινας. Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου. Για δέκα χρόνια ήταν γενικός γραμματέας του περιφερειακού τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση στο νησί. Ίδρυσε και επόπτευσε τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Ερυθρού Σταυρού, ενώ μέχρι προσφάτως ήταν η υπεύθυνη φαρμακοποιός του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λήμνου.Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου και πρόσφατα επανεκλέχθηκε.

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου:

Ανεζινιώ(Τζένη)Σταμούλη. Γεννήθηκε το 1977 στον Μαραθόκαμπο της Σάμου. Πολιτισμολόγος με εξειδίκευση στη διαχείριση πολιτισμού (Msc). Επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Συνεργάτης των ΕΛΤΑ για την ευρύτερη περιοχή του Μαραθόκαμπου.Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα του Μαραθόκαμπου του Δήμου Σάμου.

Περιφερειακή Ενότητα Χίου- Ψαρά:

Γαρυφαλλιά Βρατσάνου.Εστιάτορας. Γεννήθηκε το 1956 στα Ψαρά όπου ζει και εργάζεται. Έχει διατελέσει μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Κανάρης».
Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" · 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...