«Από το Μεσοτοπο έως το Ταβαρι…» Η Κυριακάτικη πεζοπορία του ΟΡΕΙΑΣΑυτή την Κυριακή θα περπατήσουμε στο Ν/Δ τμήμα του νησιού .

Με οδηγό τον Ανδρέα θα ξεκινήσουμε από  τον Μεσότοπο ,θα διασχίσουμε την όμορφη φύση της περιοχής συναντώντας νερόμυλους ,ένα παλιό μεταλλείο και ένα μικρό σπήλαιο, θα περάσουμε  από τον Ποδαρά και θα καταλήξουμε στο Ταβάρι, όπου και θα γευματίσουμε . Η πεζοπορία θα είναι εύκολη ,η διάρκεια της θα είναι περίπου 3 ώρες και δεν θα είναι κυκλική. Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα .

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το  πούλμαν , την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε  μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 15/03 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να  ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.