Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου χαιρετίζει την δημιουργία του νέου Δήμου της Δυτικής Λέσβου

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, χαιρετίζει την δημιουργία του νέου Δήμου της Δυτικής Λέσβου και την πολυαναμενόμενη διάσπαση του δυσλειτουργικού ενιαίου Δήμου, όπως καταγράφηκε πρακτικά τα τελευταία 10 χρόνια.


Από το 2013, όταν η διάσπαση τέθηκε, από την κοινωνία του νησιού, ως επιτακτική ανάγκη, είχαμε δημόσια τοποθετηθεί εμπεριστατωμένα με συγκεκριμένες προτάσεις για την διάσπαση και την διοικητική ανασυγκρότηση της Λέσβου.

Ο Φορέας Τουρισμού Mολύβου, πιστεύει ότι το νησί μας δεν θα πάψει, μετά την διάσπαση, να εκφράζεται ως ενιαία οντότητα σε μια σειρά δεδομένων και αναπτυξιακών προοπτικών. Γιατί μόνο έτσι έχει νόημα και η διάσπαση σε 2 δήμους. Με αυτό το σκοπό, ο Φορέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την συνολική τουριστική μας ανάπτυξη, όπως κάνει καθημερινά τόσα χρόνια, μέσω των δράσεων του.

Μέσω της συνεργασίας, ο τουρισμός και η προώθηση του τουριστικού μας αποτυπώματος “Lesvos the other Αegean”, θα είναι επιδίωξή μας για την συνολική τουριστική ανάπτυξη της Λέσβου ως ενιαίου, διακριτού προορισμού.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ