Δυνατή και συσπειρωμένη η παράταξη Μαμάκου-Αποκλειστικές φωτογραφίες


Η επίσκεψη του υπεύθυνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Καμίνη στην Λέσβο ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ με συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε σε ταβέρνα στο φανάρι.

Εκεί ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης που στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ. με επικεφαλή τον Μιχάλη Μαμάκο, ο οποίος με αφορμή την επίσκεψη του κ. Καμίνη στο νησί, θέλησε να δώσει το έναυσμα ώστε να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο για την παράταξη του.


Ήταν μια εκδήλωση η οποία έδειξε την δυναμική που έχει το κόμμα Αυτοδιοικητικά τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο και κατέδειξε με τον πιο φανερό τρόπο το πόσο κυρίαρχος είναι ο χώρος όταν συσπειρωθεί και βγάλει την ενότητα που απαιτείται σε δύσκολες μάχες όπως αυτές που έρχονται τον Μαιο σε όλα τα επίπεδα.


Ο Δήμαρχος Αθηναίων έμεινε ενθουσιασμένος από την υποδοχή αλλά και από το κλίμα που συνάντησε εκφράζοντας την βεβαιότητα τους πως το ΚΙΝ. ΑΛ. θα παίξει ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις δείχνοντας την δυναμική του.


Ζήτησε δε για μια ακόμη φορά, από όλους, να στηριχθούν οι δυο υποψηφιότητες του κόμματος, Χριστόφα και Μαμάκου, ενώ τόνισε πως αν χρειαστεί θα ξανά έρθει ώστε να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο.