Παντελέων Βερρής: «Ήρθε η ώρα να τολμήσουμε»


Ο Παντελέων Βερρής, γνωστός στον αθλητικό κόσμο του νησιού και όχι μόνο, θα είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» με  τον Παναγιώτη Χριστόφα.

Στο σημερινό του άρθρο στο Lesvospost εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να κατέβει στην τοπική αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών:

 «Ήρθε η ώρα να τολμήσουμε»

Ήρθε η ώρα να Τολμήσουμε, να ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερά της κοινωνίας μας και να δώσουμε ένα νέο νόημα στην πολιτική.

Η αλήθεια είναι βεβαία πως το να ασχολείται σήμερα κανείς με την πολιτική και τα κοινά γενικά θεωρείται ότι είναι όχι μόνο χαμένος χρόνος αλλά και ουτοπία ,αφού τόσα χρόνια δεν άλλαξε τίποτα. Δεν κρύβω ότι κι εγώ πριν μερικά χρόνια είχα την άποψη ότι δεν αλλάζει τίποτα. Όμως με την δεκαετή εμπειρία του Λογιστή- οικονομολόγου είδα με τον πιο καθαρό τρόπο πως ο κόσμος μας «βουλιάζει» . Άνθρωποι αξιοπρεπείς, οικογενειάρχες άνθρωποι, που γνώριζα την οικονομική τους κατάσταση, λόγω της δουλειάς μου, άρχισαν να δυσκολεύονται ,να χάνουν τις περιουσίες τους , την αξιοπρέπεια τους, τη ζωή τους.

Βλέποντας όλα αυτά άρχισα να συνειδητοποιώ πως αργά ή γρήγορα αν δεν αντιδράσουμε θα έρθει και η σειρά μας . Και αυτό δεν αφορά μόνο το προσωπικό επίπεδο αλλά το σύνολο της κοινωνίας μας. Για αυτό αν το δικό μου παράδειγμα, το παράδειγμα που δίνει ο Παναγιώτης Χριστόφας, το μήνυμα που στέλνει η παράταξη «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο», το ακολουθήσουν και άλλοι, ο τόπος μας έχει ελπίδα να πάει μπροστά.

Οι νέοι, πέρα από την φρεσκάδα και την ενέργεια, την όρεξη που έχουν, έχουν στην πλειοψηφία τους σήμερα ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχουν σπουδάσει, έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο και έχουν την ζωή μπροστά τους,να χτίσουν, να δημιουργήσουν, να παλέψουν και να φέρουν ξανά σιγά – σιγά, βήμα – βήμα την κοινωνία μας στο επίπεδο που της αξίζει. Ήρθε η ώρα να Τολμήσουμε, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

Γιατί το αξίζουμε και εμείς ως νέοι σήμερα και τα παιδιά μας που θα τους παραδώσουμε την σκυτάλη αύριο….


*Ο Παντελής Βερρής γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1986, εισήχθη από τους πρώτους στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, είναι Λογιστής-Φοροτέχνης Α’ Τάξης, Γραμματέας του Π.Τ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ήταν Μέλος στη Συνέλευση Των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος την περίοδο 2013-2016. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της διοίκησης του Αιολικού Μυτιλήνης.



Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" · 269 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...