Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΙΣΟΓΕΙΟ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου


θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13,  Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13,  Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, ώρες 09:00 π.μ.–14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ στο  ΙΣΟΓΕΙΟ του  Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου.Ενημερώνουμε τους Εθελοντές Αιμοδότες μας ότι σύμφωνα με την καινούργια οδηγία του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδoτών, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης οι Εθελοντές Αιμοδότες για να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να ξέρουν ή να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους και οι τρόποι να το βρουν είναι οι εξής:

Μέσω διαδικτύου: https://www.amka.gr/AMKAGR/

Μέσω τηλεφώνου: 11131

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου στο τηλ. 2251040777 και ώρες 10:00 π.μ. - 14:00μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όσοι αιμοδότες έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD μπορούν να αιμοδοτήσουν.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου από το παρακάτω link στο Facebook https://www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/
           
Ξαναζεστάνετε μέσα σας την αγάπη για τον συνάνθρωπο σας. Το νησί μας έχει ανάγκη την πολύτιμη προσφορά σας σε αίμα. Μην το αναβάλετε, σας περιμένουμε.

Θα υπάρχει υλικό, προκειμένου Νέοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, να εγγραφούν στη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών.

Η προσπάθεια για τη  μικρή Περσεφόνη συνεχίζεται καθώς και για οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας θα βρεθεί στην ανάγκη μεταμόσχευσης.