Άρθρο του Υποψήφιου Περ. Συμβούλου Β. Τσαγκάρη, με τον συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο”


Β. Τσαγκάρης: “Ο Αθλητισμός θα έχει περίοπτη θέση στην Περιφέρεια όταν εκλεγούμε με την ίδρυση Αθλητικού Οργανισμού”

Τα νησιά μας να πάψουν να είναι η "πίσω αυλή" της Ελλάδας

Ένας συμπολίτης μας και πρώην συνάδελφος στη δημοσιογραφία, που έχει γαλουχηθεί μέσα στα γήπεδα θα είναι στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη για το Βόρειο Αιγαίο Κώστα Μουτζούρη. Είναι ο Βασίλης Τσαγκάρης που φιλοξενούμε σήμερα.

Ο Πρύτανης κ. Μουτζούρης έχει υψηλά στάνταρ.

«Με ρωτάνε πολλοί τι ήταν αυτό που με έκανε να ασχοληθώ με τα κοινά και με την Περιφέρεια ειδικότερα. Αναμφισβήτητα ήταν το πρόσωπο που ηγείται του ψηφοδελτίου, ο Πρύτανης κ. Κώστας Μουτζούρης τον οποίο όταν γνώρισα πριν ενάμισι χρόνο περίπου με κέρδισε και συνεχίζει να με κερδίζει κάθε φορά που συναντιόμαστε. Είναι ένας Πανεπιστημιακός με ήθος, με υψηλά στάνταρ, με τεχνογνωσία, με υψηλές γνωριμίες και είμαι πεπεισμένος ότι τα νησιά μας με την εκλογή του στη Περιφέρεια θα πάψουν να είναι η "πίσω αυλή" στην Ελλάδα.»

Πεντοχίλιαρα κυκλοφορούν το τελευταίο καιρό από τη Περιφέρεια...

«Όσον αφορά εμένα θέλω και μέσα από τη Περιφέρεια εκτός από ευχάριστος να είμαι και χρήσιμος για τον τόπο μας. Και το κομμάτι αναμφίβολα στο οποίο μπορώ να προσφέρω γιατί το γνωρίζω πολύ καλά, είναι ο αθλητισμός. Ο οποίος μπορεί να προσδοκά πολλά από την παράταξη μας αν εκλεγούμε. Κατ' αρχήν διαφάνεια και αξιοκρατία. Το λέω αυτό διότι τελευταία από τη Περιφέρεια με παλαιοκομματικά κριτήρια και σίγουρα με αναξιοκρατία κυκλοφόρησαν ταλιράκια (σε χιλιάδες Ευρώ) για μικρά πανηγύρια σε ημέτερους... Αυτό το έχουν υπόψιν τους οι παράγοντες..... μέχρι τις εκλογές!!!»

Οι παράγοντες έχουν πάθει κατάθλιψη !!! 

«Και τι εννοώ όταν λέω πως μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να περιμένει πολλά από εμάς;

Πρώτο μέλημά μας είναι η ίδρυση ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ που θα αγκαλιάσει όλους τους Αιγαιοπελαγίτικους Συλλόγους και θα τους δίνει σε ετήσια βάση τη ψυχολογική και οικονομική ώθηση που αξίζει κάθε Σύλλογος. Ο οργανισμός θα πλαισιώνεται με άτομο από όλο το Αιγαίο και με διαφάνεια και αξιοκρατία όλοι θα παίρνουν αυτό που πρέπει. Οι παράγοντες κάνουν ηρωικές προσπάθειες να διατηρήσουν τις ομάδες τους στις πρωτεύουσες των νησιών και στα χωριά. Έχουν υποστεί όμως ένα είδος αθλητικής κατάθλιψης αφού δε βλέπουν ανταπόκριση και επιβεβαίωση από κανέναν. Εμείς θα είμαστε το αντικαταθλιπτικό τους. Εμείς θα τους δώσουμε έμπρακτα το "χειροκρότημα" που έχουν ανάγκη. Να γνωρίζει ο Αθλητικός κόσμος ότι μπορεί να στηριχθεί με σιγουριά στον κ. Κώστα Μουτζούρη

* Ο Βασίλης Τσαγκάρης, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη για το Βόρειο Αιγαίο Κώστα Μουτζούρη. Είναι Προϊστάμενος στη ΔΕΥΑΛ, μέλος του Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Λέσβου-Λήμνου και επίσης μέλος στο Δ.Σ. στην Ένωση Σωματείων Λέσβου-Λήμνου.