Τι «βλέπουν» τα στοιχήματα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου


Το στοίχημα έχει μπει και αυτό στη μάχη για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση, με τις αποδόσεις που δίνονται φυσικά, να δείχνουν κυρίως τα φαβορί.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου, φαβορί για τη θέση του Περιφερειάρχη είναι η υποστηριζόμενη από την ΝΔ Χριστιάνα Καλογήρου.

Με βάση τις σημερινές αποδόσεις του Stoiximan.gr, η ενδεχόμενη εκλογή της έχει απόδοση 1,90 ενώ ο Παναγιώτης Χριστοφας από το ΚΙΝΑΛ έχει απόδοση 2.20.

Ακολουθεί η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κώστα Μουτζούρη με απόδοση 8


ΣΤΟΙΧΗΜΑ! Βεβαίως βεβαίως πέφτουν στοιχήματα για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου. Οι αποδόσεις ως γνωστόν βγαίνουν με βάση τα πονταρίσματα των παικτών. Τι τζογάρουν  λοιπόν οι παίκτες; Βλέπετε τον Πίνακα που δείχνει πρώτη Χριστιάνα Καλογήρου απόδοση 1,90, δεύτερο Παναγιώτη Χριστόφα με 2,20 και τρίτο τον Κώστα Μουτζούρη με 8,00. Είναι σύνηθες πλέον ο τζόγος να έχει το δικό του ρόλο και να δίνει αποδόσεις στους υποψηφίους Περιφερειάρχες, βουλευτές κλπ. Ο Γιώργος Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικής του δίνουν απόδοση 1,16 που σημαίνει περισσότερο κοντά προς τη νίκη. Ο δε Απόστολος Τζιτζικώστας με απόδοση μόλις 1,07 σαφώς και παραμένει το  ακλόνητο φαβορί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οπότε ανάμεσα στα άλλα παρακολουθούμε και τα στοιχήματα.



Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" • 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...