Πέφτει στοιχηματικά η εκλογή Μουτζούρη – Στο 6.50 η απόδοση στην Stoiximan


Αλλάζουν όπως φαίνεται και είναι και λογικό, οι αποδόσεις για την νίκη των υποψηφίων Περιφερειαρχών στο Βόρειο Αιγαίο, με τις αρχικές αποδόσεις να έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan στην οποία μπορεί κανείς να ποντάρει για το ποιος θα είναι ο νικητής των Περιφερειακών Εκλογών είχε δώσει αρχικά μια μεγάλη απόδοση στον Κώστα Μουτζούρη, η εκλογή του οποίου «άνοιξε» στο 8.00, ενώ την ίδια ώρα μεγάλο φαβορί δίνεται η Χριστιάνα Καλογήρου με απόδοση 1.90, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Παναγιώτης Χριστόφας με απόδοση 2.20.

Αυτά μέχρι σήμερα, όπου οι αποδόσεις άλλαξαν (κάτι που είναι σύνηθες στα στοιχηματικά δρώμενα) με τον Κώστα Μουτζούρη να πέφτει στο 6.50 πλέον, ενώ η Χριστιάνα Καλογήρου έγινε ακόμη μεγαλύτερο φαβορί, έχοντας μια μικρή πτώση στην απόδοση της, αφού σήμερα παίζεται στο 1.85.


Ο Παναγιώτης Χριστόφας ανέβηκε από το 2.20 στο 2.50 χωρίς και αυτή η μεταβολή να είναι μεγάλη, δείχνει όμως μια μικρή τάση που υπάρχει.

Είναι δεδομένο πως όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στην προεκλογική περίοδο, τα ποσοστά αυτά του στοιχήματος θα παρουσιάζουν αυξομειώσεις, ανάλογα με τα πονταρίσματα αλλά και την δυναμική που βγάζει ο κάθε συνδυασμός.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η μάχη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι μεγάλη και μάλλον τα προγνωστικά δύσκολα ακόμη και για την πρώτη θέση.