«Διαχείριση Παιδιών με Αυτισμό & ΔΕΠ-Υ»-Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Μυτιλήνη | Σαββάτο 30 ΜαρτίουΈνα πολύ σημαντικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση Παιδιών με Αυτισμό & ΔΕΠ-Υ” διοργανώνεται από το Κέντρο Λογοθεραπείας “Επι Λέξη”

Ένα πολύ σημαντικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση Παιδιών με Αυτισμό & ΔΕΠ-Υ” διοργανώνεται από το Κέντρο Λογοθεραπείας “Επι Λέξη” το Σαββάτο 30 Μαρτίου 17:30 έως 20:30 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μυτιλήνης (Αίθουσα “Ιωάννη Παυλακέλλη”). Το σεμινάριο απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς, Παιδαγωγούς, Νηπιαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές αλλά και Γονείς. Στο σεμινάριο εξειδικευμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν με τις εισηγήσεις τους το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα των μεθόδων διαχείρισης των παιδιών που παρουσιάζουν Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος & Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα.

Ομιλητές είναι οι:

Γιώργος Φρέρης
Παιδοψυχίατρος, Υπεύθυνος Ιατροπαιδαγωγικού Τμήματος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"
Μ.Sc. Κοινωνικής Ψυχιατρικής-Παιδοψυχιατρικής
M.Sc. Διοίκησης Οργανισμών Υγείας
Μέλος European Family Therapy Association

Χρυσάνθη ΠΜεϊμάρη
Λογοθεραπεύτρια
Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών Επί λέξει

Μαρία Α. Βερβέρη
Ψυχολόγος, Ψυχολογία Παιδιών & Εφήβων (MSc)

Ζαφειρώ Σαχτούρη
Εργοθεραπεύτρια

Αναστασία Σκούρτσου
Μητέρα παιδιού με Αυτισμό
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Ανθρώπων με Αυτισμό ΣΥΝ-εξέλιξη.
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων το Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λέσβου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας παιδαγωγικού υλικού για την Κλασσική και την Ειδική Αγωγή abc toys – Η γνώση γίνεται παιχνίδι!

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και θα ΤΗΡΗΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση πατώντας στο link: https://www.facebook.com/events/2239733372947367/

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα πατώντας στο link: https://docs.google.com/forms/d/1UPO8ST1BgikxlOW6r-HGQ5mivDeR2oDkdxyzq3G40sk/edit