Την Κυριακή 17 Μαρτίου οι εκλογές στον Σύλλογο κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και Κιόσκι Μυτιλήνης


Με τη με αριθμό 76/2018 διαταγή σωματείου της Ειρηνοδίκη Μυτιλήνης εγκρίθηκε η ίδρυση μη κερδοσκοπικού Συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και  Κιόσκι Μυτιλήνης ΤΟ ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ».

Μέλη του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό δικαιούνται να είναι όλοι οι κάτοικοι ή οι ιδιοκτήτες κατοικίας, διαμερίσματος ή οικοπέδου στην περιοχή και συγκεκριμένα στην περικλειόμενη από τις οδούς Μητροπόλεως, Ερμού Αδραμυτίου, ανωνύμου οδού έναντι της εξόδου της οδού Αδραμυτίου στην οδό Μικράς Ασίας, Εθνικής Αντιστάσεως συμπεριλαμβανομένου του κάστρου και του αλσυλλίου Τσαμάκια, Αργύρη Εφταλιώτη, Ναυάρχου Κουντουριώτη και Χίου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, έχουν ορισθεί να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου από ώρα 10 π.μ έως τις 12 το μεσημέρι στη «Βιβλιοθήκη Ευγενία Κλειδαρά» στο πάρκο Χατζηδήμου.

- Οι επιθυμούντες να εγγραφούν μέλη στο Σύλλογο πέρα των ήδη εγγεγραμμένων και να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία, υποχρεούνται να αποστείλουν αίτημα με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας ή περιουσιακού στοιχείου, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση) στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Συλλόγου kirkinetsi@gmail.com έως το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας 11 Μαρτίου. Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη πρέπει να καταβάλουν την ετήσια τους συνδρομή για το 2019 (10 ευρώ) στην Εφορευτική Επιτροπή πριν ψηφίσουν.
- Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση kirkinetsi@gmail.com μπορούν να αποστείλουν έως το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου επιστολή όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο εφόσον είναι φυσικά μέλη του Συλλόγου. Με την επιστολή τους αυτή πρέπει να δηλώνουν την πρόθεση τους να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην επιστολή τους πρέπει επίσης να αναφέρουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας ή περιουσιακού στοιχείου, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση).

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6980767000