Στη σχολή ΕΠΑ.Σ. Ο.Α.Ε.Δ. Μαθητείας Μυτιλήνης η ΕΛ.ΑΣ (pics)


Προκειμένου να συμβάλλουν στην ενημέρωση σπουδαστών και εκπαιδευτικών, για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Στη σχολή ΕΠΑ.Σ. Ο.Α.Ε.Δ. Μαθητείας Μυτιλήνης, παρευρέθηκαν την Παρασκευή (08-02-2019) η Ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου Αστυνόμος Β΄ κ. ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ και η Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης Υπαστυνόμος Α΄ κ. ΒΑΚΑΛΗ, προκειμένου να συμβάλλουν στην ενημέρωση σπουδαστών και εκπαιδευτικών, για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.


Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, στις αιτίες πρόκλησης των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στις ψυχολογικές συνέπειες αυτών σε θύτες και θύματα, ενώ συζητήθηκε με τους παρευρισκόμενους το πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, οι Αντιπεριφερειάρχες κα. ΓΟΜΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ και κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ, καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Ταξίαρχος κ. ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ, ενώ ομιλητής ήταν και ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. ΚΑΛΑΤΖΗΣ.