Έκοψαν βασιλόπιτα στον Φαρμακευτικό Σύλλογο και στον Συνεταιρισμό των φαρμακοποιών της Λέσβου (PICS)


Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου του 2019 ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου και ο Συνεταιρισμός των φαρμακοποιών της Λέσβου πραγματοποίησαν την ετήσια κοπή της πίτας τους.

Μια εκδήλωση που όπως κάθε χρόνο συμμετείχαν οι φαρμακοποιοί, οι φαρμακουπάλληλοι και οι υπάλληλοι του συνεταιρισμού μαζί με τις οικογένειες τους. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Γεν Γραμματέας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου κ. Σεραφείμ Ζήκας.Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή των τιμητικών διακρίσεων, για την κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει και το ήθος που έχουν επιδείξει κατά την άσκηση του λειτουργήματος και του εθελοντικού έργου τους όλα αυτά τα χρόνια,


- στον Καθηγητή Φυσικής Γεωγραφίας Γεωδυναμικής και Γεωτεκτονικής του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθυντή του Δι-Ιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Φυσικοί Κίνδυνοι και Αντιμετώπιση Καταστροφών» και Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου κ. Νικόλαο Ζούρο, ως ελάχιστη αναγνώριση των προσπαθειών του για την ανάδειξη της Λέσβου ως διεθνούς επιστημονικού, εκπαιδευτικού και τουριστικού προορισμού, μέσω της αξιοποίησης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της καθώς και την αναγνώριση της ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO.

- στο Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του εθελοντικού έργου & της ανιδιοτελούς προσφορά των μελών της προς τον συνάνθρωπο.

Στο τέλος της ευχάριστης αυτής βραδιάς προσφέρθηκαν δώρα για τα παιδιά των φαρμακοποιών και των υπαλλήλων, για το καλό του χρόνου.