Πού θα «τσικνίσουμε» σήμερα στην Λέσβο;- Οι προτάσεις του LesvosPost


Τα κρέατα μπαίνουν στα κάρβουνα, το κρασί ρέει άφθονο και μουσικές δίνουν ρυθμό στη σημερινή γιορτή!


Η μυρωδιά των φρεσκοψημένων κρεάτων σημαίνουν την έλευση της πιο «γευστικής» ημέρας του Τριωδίου, της Τσικνοπέμπτης

Εκδηλώσεις στην Λέσβο

Μυτιλήνη:

Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική και άφθονο κρασί από την Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων

H Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συναφών Φορέων, καλεί τα μέλη και φίλους του σωματείου, να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ και ώρα 8 το βράδυ στο παλιό Εργατικό Κέντρο (οδός κομνηνάκη 43).

Παλιά αγορά Μυτιλήνης.: Τσίκνισμα σε μαγκάλια με σουβλάκια. Κρασί, χορός και τραγούδι.  

Πλωμάρι:

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ώρα 12:00 μ.μ. Τσικνοπέμπτη γλέντι και τσίκνα στην Πλατεία "ΒΕΝΙΑΜΙΝ ο ΛΕΣΒΙΟΣ"

Μεσοτοπος:

28 Φεβρουαρίου : Ελάτε να τσικνίσουμε μαζί στο καθιερωμένο  χορό της Τσικνοπέμπτης στην Ταβέρνα « Μουράγιο» στο Ταβάρι με το συγκρότημα « Ξένοι».

Καλλονή:

Σκουταρος




Και επειδή ως άνθρωποι που εκτιμούν το καλό και ποιοτικό φαγητό προτείνουμε να επισκεφτείτε:

Τσικνοπέμπτη σε καταστήματα

Beja Tapas Coffee Bar.


Μεσημέρι για τσίκνισμα στο Beja Tapas Cafe, με LIVE πρόγραμμα από τους Thanos Tsidimis και Βασίλης Πρίτσης
«Θα καούν τα κάρβουνα» στο ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται» την Τσικνοπέμπτη | Ελ. Βενιζέλου 22 Μυτιλήνη

Μεγάλο «τσιμπούσι» οργανώνει την Τσικνοπέμπτη, το ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται» (Ελ. Βενιζέλου 22 Μυτιλήνη), με κρέατα πρώτης ποιότητας και άφθονο κρασί. Την Τσικνοπέμπτη λοιπόν και για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα απλό σουβλάκι, σας περιμένει το ψητοπωλείο «Κατι Ψήνεται» για να φάτε με την καρδιά σας και να απολαύσετε στο μέγιστο όλα τα εδέσματα της ημέρας. Σπέσιαλ κρεατολιχουδιές, όπως Ζουμερό burger, κοτόπουλο στη σχάρα και στη σούβλα, απολαυστικούς γύρους από κοτόπουλο ή χοιρινό, παϊδάκια, μπριζόλες, κεμπάμπ, μπιφτέκια, μπιφτέκια γεμιστά, ολόφρεσκες σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών σε πολύ χορταστικές μερίδες..και απίστευτες τιμές!... 

Και για όσους το γιορτάσουν στο σπίτι, μπορούν να κάνουν εύκολα την παραγγελία τους με ένα τηλεφώνημα στο 22510 22577, καθώς και στο 6975-575674 (What’s Up).  η μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας στο www.fagi.gr και θα τα παραλάβετε άμεσα στο χώρο σας.

Τσικνοπέμπτη που αλλού; Στα Τηγανάκια Grill house φυσικά..! | Κουντουριώτη 47 Γ, Μυτιλήνη

Στα Τηγανάκια Grill house στην Κουντουριώτη 47 Γ, Μυτιλήνη ξέρουν να το τσικνίζουν καλά.
Μια ταβέρνα εξπέρ στη σούβλα και στη σχάρα, όπου χάρη στις μεγάλες μερίδες, στα «Τηγανάκια» δεν πας για να τσιμπήσεις.. Ντύσου απλά και άνετα ή ακόμα και καρναβάλι και ελάτε να το τσικνίσουμε όλοι μαζί! Στα Τηγανάκια Grill house μπορείτε να βρείτε Κοκορέτσι , κοντοσούβλι, λουκάνικα, αρνάκι σούβλας, μπιφτέκι, χοιρινή μπριζόλα, μοσχαρίσια μπριζόλα και όλα αυτά στα κάρβουνα…… Επωφεληθείτε των προσφορών μέσω της σελίδας του ψητοπωλείου στο Fagi.gr.

Ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα  22510 43364, 6940 300403

Τσικνοπέμπτη…με χειροποίητες ψητονοστιμίες και απίστευτες προσφορές στο «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ» (Βουρνάζων 35 Μυτιλήνη)

Ένας ζεστός και όμορφα διακοσμημένος χώρος σας περιμένει στην Πλατεία Αλυσίδας, Περιοχή Βουρνάζων Μυτιλήνης... το παλαιότερο ψητοπωλείο της Λέσβου… το «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ»…Την Τσικνοπέμπτη λοιπόν και για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα απλό σουβλάκι, σας περιμένει το ψητοπωλείο «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ» για να φάτε με την καρδιά σας και να απολαύσετε στο μέγιστο όλα τα εδέσματα της ημέρας. Σπέσιαλ κρεατολιχουδιές, όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, παϊδάκια, μπριζόλες... και για όσους το γιορτάσουν στο σπίτι, μπορούν να κάνουν εύκολα την παραγγελία τους με ένα τηλεφώνημα στο 22510-42397 η 22510-42597 και θα τα παραλάβουν άμεσα στο χώρο τους.

Τσικνοπέμπτη διασκεδάζουμε στις «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» με Live ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα (Αεροδρόμιο Μυτιλήνης)

Το εστιατόριο Καλαμιές είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους θαμώνες του την Τσικνοπέμπτη (28/02)..

Την Τσίκνα πολλοί εμίσησαν… την Τσικνοπέμπτη ουδείς!

Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, με υπέροχες νοστιμιές και πολύ διάθεση το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» σας περιμένει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου να τσικνίσετε παρέα από το μεσημέρι..!!! Το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» θα “τσικνίσει” με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Λαχταριστά ποιοτικά ελληνικά κρέατα συνοδευόμενα από γλυκές, πικάντικες και δροσερές σάλτσες σας περιμένουν να γνωρίσετε τις 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ τους..!

Οι μεζέδες στο εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» είναι ικανοί να σε κρατήσουν για ώρες καθισμένο να δοκιμάζεις από όλα τα πιάτα τα καλούδια που παρελαύνουν μπροστά σου και κλείνουν μέσα τους ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία του μεζέ με κυριότερο ατού στο βιογραφικό του τις κορυφαίες πρώτες ύλες. Σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο όπου κυριαρχεί η πέτρα θα απολαύσετε όχι μόνο την πιο καλοφτιαγμένη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας αλλά και την καλύτερη εκδοχή της ελληνικής διασκέδασης.

Το βράδυ…. Τσικνίζουμε με live πρόγραμμα…

Λίγο μετά τις 21:00 η ορχήστρα του εστιατορίου "ΚΑΛΑΜΙΕΣ" θα πάρει την θέση της για να ξεκινήσει το γλέντι με ρεμπέτικα, λαϊκά, έντεχνα….. αλλά και με μπόλικη αποκριάτικη διάθεση.

Επισκεφθείτε το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» δίπλα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης και μια δοκιμή θα σας πείσει. Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-61457, 22510-61666 και 694-2414093. Facebook: Καλαμιές