Foxbet: Πέντε Ιταλικά και δύο διπλά



Γράφει στο foxbet ο Λάμπρος Λυριτζής


Σε αντίθεση με το χθεσινό κουπόνι, το σημερινό με εμπνέει περισσότερο, οπότε πάμε να κάνουμε παιχνίδι ξεκινώντας από την Ιταλία…

Απίστευτη Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα, διέλυσε με 7-1 την Ρόμα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ερχόμενος ο Μουριέλ πριν από λίγες εβδομάδες δεν έφερε μαζί του μόνο τα προσωπικά γκολ του που ήδη ενισχύουν την βιόλα. Αύξησε τον ανταγωνισμό στην επίθεση και ο Πιόλι τρίβει τα χέρια του βλέποντας τον Κιέζα στο πικ της φόρμας του, τον Σιμεόνε να πανηγυρίζει έξαλλα τα δικά του γκολ θέλοντας να διατηρήσει την θέση του στο αρχικό σχήμα και τον Μιραλάς να ανυπομονεί να αποδείξει πως μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Με τέτοια επιθετική γραμμή η Φιορεντίνα έχει να φοβάται μόνο…την άμυνά της ή καλύτερα την έλλειψη βοηθειών που παρατηρείται πολλές φορές στην άμυνα. Ωστόσο η Ουντινέζε δεν είναι ομάδα που δημιουργεί πολλές φάσεις, στην πραγματικότητα παίζει κακό ποδόσφαιρο και εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις του Ντε Πάουλ. Αν δεν μέθυσαν υπερβολικά οι φιλοξενούμενοι από τον μεσοβδόμαδο θρίαμβο θα φύγουν με το διπλό από το Ούντινε.

Η χαρά της Φιορεντίνα, ο πόνος της Ρόμα. Δεν χωνεύεται εύκολα αυτή η 7άρα και είμαι βέβαιος πως θα αποτελέσει σκιά της σε όλη την σεζόν από εδώ και πέρα. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας προπονητής που τακτικά δουλεύει πολύ καλά αλλά υπό τις οδηγίες του οι τζιαλορόσι μοιάζουν με σύνολο χωρίς ψυχή. Και σε παιχνίδια που κρίνονται πράγματα ο σύλλογος της Ρώμης δεν παρουσιάζει το απαραίτητο πάθος, με ελάχιστες εξαιρέσεις έως τώρα. Σήμερα μάλιστα θα απουσιάσει και το βασικό δίδυμο των αμυντικών μέσων Ν’Ζονζί – Κριστάντε και η Μίλαν έρχεται με φόρα από την πρόκριση επί της Νάπολι και τον Πιόντεκ εκστασιασμένο από την νέα καριέρα του στους ροσονέρι. Ξεκάθαρη στοιχηματική αξία στην διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων.


Ενδιαφέρον έχει όμως σήμερα και η Serie B. Μάλιστα θα κάνω ποντάρισμα και στα τρία παιχνίδια. Στους αγώνες των 16:00 θα επιλέξω τους άσους της Μπενεβέντο και της Κροτόνε. Η πρώτη στοχεύει στην άνοδο, έχει ποιοτικό ρόστερ και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σε μία Βενέτσια που θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στην επιθετική γραμμή. Η δεύτερη προέρχεται από την πρώτη νίκη της έπειτα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτήν, κόντρα σε μία Λιβόρνο που ναι μεν τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων αλλά παραμένει ομάδα με πολλές αγωνιστικές αδυναμίες και το πάθος των παικτών δεν μπορεί να τις καλύπτει πάντοτε. Στον βραδινό αγώνα στο Αντριάτικο αναμένεται θέαμα, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της Μπρέσια και αν οι δύο τερματοφύλακες δεν αναδειχθούν πρωταγωνιστές τότε θα πληρώσει το Over 2.5.

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια με τον Σόλσκιερ στον πάγκο είναι γεγονός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το 2-2 κόντρα στην Μπέρνλι δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η νοοτροπία και η αυτοπεποίθηση των παικτών της. Και από την στιγμή που πλέον έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της 4ηςθέσης, μπορούμε να την στηρίξουμε στην έδρα της Λέστερ. Θα γίνει μάχη αλλά η φιλοξενούμενη πληρώνει καλά και πλέον θεωρείται άξια της εμπιστοσύνης μας.

Η Μπαρτσελόνα γκέλαρε χθες απέναντι στην Βαλένθια και σήμερα παρουσιάζεται η δυνατότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να πλησιάσει σε απόσταση νίκης. Οι ροχιμπλάνκος εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά ο Σιμεόνε έχει βρει τον τρόπο να παίρνει το 100% από όσους αγωνίζονται και πλέον έχει στα χέρια του και τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Μοράτα. Η Μπέτις προέρχεται από εξαντλητικό μεσοβδόμαδο αγώνα την Τετάρτη για το Κύπελλο. Πήρε την πρόκριση κόντρα στην Εσπανιόλ αλλά θα χρειαστεί ροτέισον σήμερα αφού ακολουθεί αμέσως ο αγώνας με την Βαλένθια για τα ημιτελικά και εδώ όπου έφτασε ο σύλλογος της Ανδαλουσίας είναι λογικό να δώσει το βάρος στο Κύπελλο.