ΝΟΔΕ Λέσβου «Στηρίζουμε Κυτελη σε Δήμο Λέσβου και Καλογήρου σε Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»


Μετά τις χθεσινές πιέσεις στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης

Μετά τις χθεσινές πιέσεις στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης στην ΝΟΔΕ τελικά σήμερα η νομαρχιακή της Ν.Δ Λέσβου εξέδωσε και επίσημα ανακοίνωση στήριξης σε Κυτελη για Δήμο Λέσβου και Καλογήρου για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Δελτίο Τύπου

Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η κυβέρνηση των γυρολόγων  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει ακόμη καταλήξει αν θα «σπάσει», ή όχι, ο Δήμος Λέσβου.

Με τους τακτικισμούς, τις παλινωδίες  και τα πισωγυρίσματά της,  κρατά αιχμάλωτο ολόκληρο το νησί, θεωρώντας ότι, κατ’ αυτόν το τρόπο, θα δημιουργήσει πρόβλημα στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ας γνωρίζουν όμως ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη σε κάθε περίπτωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι μετά από διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στο κόμμα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, οι επιλογές είναι για μεν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, για δε το Δήμο Λέσβου ή Μυτιλήνης ο κύριος Στρατής Κύτελης.

Όσον αφορά στη περίπτωση δημιουργίας και δεύτερου Δήμου η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο Δήμαρχο, που θα ανακοινωθεί παράλληλα με τη δημιουργία του Δήμου αυτού.
Είναι λογικό ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, ως όργανο του κόμματος, στηρίζει τις επιλογές αυτού.
  

ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου