Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κρήτης από την κακοκαιρία


Ο Δήμαρχος Λέσβου και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου, Σπύρος Γαληνός, έστειλε στους Δημάρχους Χανίων, κ. Τάσο Βάμβουκα και Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων των κατοίκων της Λέσβου τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους των αδικοχαμένου συνανθρώπου μας, καθώς και ένα μήνυμα αμέριστης συμπαράστασης στους πολίτες των Χανίων, του Πλατανιά και των γύρω περιοχών που δοκιμάστηκαν σκληρά από την τελευταία σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας αυτές τις δύσκολες στιγμές και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε να βγείτε πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία επιστρέφοντας σύντομα στην κανονικότητα.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κάθε Δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα εκείνες των νησιωτικών περιοχών, όταν βρίσκονται στο κέντρο έντονων καιρικών φαινομένων.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας παρέχοντας στους δημότες σας τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια».