Γιώργος Πάλλης: «Η διάσπαση του Δήμου Λέσβου θα θεσμοθετηθεί άμεσα»- Το πόσο άμεσα παραμένει άγνωστο…


Ο κος Παλλης μιλάει για την δέσμευση της κυβέρνησης να σπάσει ο δήμος Λέσβου

Με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Γ. Παλλης παίρνει τελικά.. θέση για το μεγάλο θέμα που απασχολεί τι τελευταίες ημέρες το νησί της Λέσβου… Το αν θα είναι ένας, η δυο, η τρεις δήμοι στις επόμενες εκλογές..

Ο κος Παλλης μιλαει για την δέσμευση της κυβέρνησης να σπάσει ο δήμος Λέσβου, και λέει πως άμεσα θα ανακοινωθεί η διάσπαση… το πόσο άμεσα όμως δεν το αναφέρει μιας και είμαστε 3 μήνες περίπου πριν τις εκλογές…

Δήλωση του Γιώργου Πάλλη:

«Είναι αγωνία όλων μας, η διάσπαση του Δήμου Λέσβου να είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και να λύνει, παρά να δημιουργεί, προβλήματα για τους δήμους που θα προκύψουν. Άλλωστε, στην κατεύθυνση αυτή έχουμε καταθέσει εδώ και καιρό τις προτάσεις μας στον αρμόδιο Υπουργό, τόσο για τη χωροθέτηση των νέων δήμων, όσο και για τους τρόπους αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων κατά τη μεταβατική περίοδο.

Η διάσπαση του Δήμου Λέσβου είναι ένα θέμα για το οποίο έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μιας & για το νησί μας έχει κοινωνικές, πολιτικές και αναπτυξιακές προεκτάσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι όποιες τεχνικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν και η διάσπαση του Δήμου Λέσβου θα θεσμοθετηθεί άμεσα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ
Βουλευτής Ν. Λέσβου – ΣΥ.ΡΙΖ.Α
»