«Χριστόφας και Μαμάκος οι μόνοι εκφραστές του Κινήματος Αλλαγής»


Να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δηλώσει ξεκάθαρα την στήριξη του προς τους δυο υποψηφίους του σε Περιφέρεια και Δήμο, επιχειρεί το Κίνημα Αλλαγής στην Λέσβο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως οι μόνοι που εκφράζουν το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του Μαίου είναι ο Παναγιώτης Χριστόφας και ο Μιχάλης Μαμάκος, οι οποίοι μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες έλαβαν και την στήριξη του κόμματος.

Τονίζει δε πως κάθε άλλη υποψηφιότητα δεν εκφράζει το χώρο αλλά αποτελεί προσωπική στρατηγική και καλεί τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής να στρατευθούν στα ψηφοδέλτια νίκης του κόμματος: «Τα συντεταγμένα όργανα του Κινήματος Αλλαγής στην Λέσβο, ακολουθώντας τις κεντρικές κατευθύνσεις για την ανάδειξη και στήριξη υποψηφίων στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, απέστειλαν τις όποιες προτάσεις τους, ως όφειλαν, στα κεντρικά καθοδηγητικά όργανα τα οποία και πρόκριναν την στήριξη του Παναγιώτη Χριστόφα ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και την στήριξη του Μιχάλη Μαμάκου ως υποψηφίου Δημάρχου Λέσβου ή Μυτιλήνης, σε περίπτωση διάσπασης του Δήμου. Οι όποιες άλλες υποψηφιότητες ουδεμία σχέση έχουν με το Κίνημα Αλλαγής, αλλά εκφράζουν προσωπικές απόψεις οι οποίες είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα και πολιτικές μέσα από τα συντεταγμένα του όργανα κόντρα στις προσωπικές στρατηγικές που είναι σεβαστές μεν, αλλά όχι αποδεκτές σε ένα κίνημα στο οποίο υπάρχουν κανόνες και δημοκρατικές διαδικασίες. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής να στρατευθούν στα ψηφοδέλτια μας τα οποία είναι ψηφοδέλτια νίκης και προοπτικής».