«Ο Άγιος Βαλεντίνος της Μυτιλήνης…»- Συναυλίες με Γιάννη Κότσιρα, Γεράσιμο Ανδρεάτο και διαγωνισμοί ποιήματος και τραγουδιού


Στα πλαίσια των εορτασμών για τον Άγιο Βαλεντίνο ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις.

Αύριο Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30., μουσική συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια του νησιού «Ταξίδι στη Λέσβο» με τον  Κώστα Καλδέλη «Δυτικά απ’ το Αϊβαλί» και τον γνωστό μουσικό Παναγιώτη Βέργο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τα χορευτικά σχήματα του νησιού , όσο και για τους λοιπούς συμπολίτες μας.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνη στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου. Η είσοδος θα είναι χωρίς αντίτιμο αλλά με προσκλήσεις που θα διατίθενται στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 10:00-14:00.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30 θα πραγματοποιηθούν οι διαγωνισμοί ποιήματος και τραγουδιού. Στις κριτικές επιτροπές θα μετέχουν οι κύριοι : Παρασκευαϊδης Παναγιώτης, Αλεξέλης Παναγιώτης, Πατίλας Δημήτρης, Συρέλλης Τάκης, Βερβενιώτης Νίκος, Ανδρεάτος Γεράσιμος, Τραγουδιστής, Μπαρμπάτης Παναγής Μαέστρος, Ελένη Δάβου καθηγήτρια μουσικής- Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, Αντώνης Κορωναίος Τενόρος της Λυρικής Σκηνής, Μάκης Ψαραδέλλης τραγουδοποιός. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους συντοπίτες μας.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30 με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο , Μπαρμπάτης Παναγής Μαέστρο, Ελένη Δάβου Σοπράνο, Αντώνης Κορωναίος Τενόρο, Μάκης Ψαραδέλλης τραγουδοποιό. Οι προσκλήσεις που διατίθενται είναι χωρίς αντίτιμο και οι έχοντες πρόσκληση θα εισέρχονται ελεύθερα εντός του Δημοτικού θεάτρου. Χρησιμοποιούμε αυτή τη μέθοδο των προσκλήσεων αφού δυστυχώς ο χώρος του Δημοτικού θεάτρου δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη όλων των συμπολιτών μας να παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες συναυλίες

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού
Δήμου Λέσβου
Κωνσταντίνος Αστυρακάκης