Σεμινάριο φωτογραφίας με τον Γιώργο Δεπόλλα στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης


Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης ΦΕΜ, διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας με τον Γιώργο Δεπόλλα, στο χώρο της στο Κάτω Κάστρο, από τις 8 έως τις 11 Μαρτίου.

Από το 1979 ως σήμερα έχει εκθέσει σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο σε ατομικές, όσο και σε ομαδικές εκθέσεις (Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Αμερική, Σουηδία, Κίνα, Μονακό, Γερμανία, Φιλανδία, Τουρκία) και έχει βραβευτεί πολλές φορές.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, στις 8 Μαρτίου από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. θα γίνει γνωριμία και παρουσίαση Straight Photography.

Στις 9 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι σκηνοθετημένη φωτογραφία-Αυτοπορτραίτο και από τις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έως τις 10 το βράδυ Portfolios Review.

Εκεί, οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν έως 30 φωτογραφίες σε Usb και να ακούσουν την άποψη του Γ. Δεπόλλα για τις φωτογραφικές τους εργασίες.

Στις 10 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι φωτογράφιση υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δεπόλλα των κουδουνάτων Μεσοτόπου.

Ανάλογη δραστηριότητα στην Αγιάσο, στις 11 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Το σεμινάριο αυτό σχεδιάστηκε για να περιέχει τόσο θεωρητική, όσο και πρακτική εξάσκηση.

Οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), για τούτο, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στον Πρόεδρο της ΦΕΜ Στρατή Τσουλέλλη στο τηλ.6932316040.