Ο κύβος ερρίφθη για τον Ταξιάρχη Βέρρο



Γράφει ο Στρατης Τσιντωτας

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλλονής, εφόσον σπάσει τελικά ο Δήμος, εξέφρασε χτες ο Ταξιάρχης Βέρρος, σε «μάζωξη» που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Μάλεμι στην Σκάλα Καλλονής.

Με τον Άρη Ελευθερίου στο πλευρό του και προσκεκλημένους αυτοδιοικητικούς από το Βόρειο τμήμα του νησιού, αλλά και φίλους, ο Ταξιάρχης Βέρρος έκανε λόγο για έναν συνδυασμό που τώρα δημιουργείται και έχει ως στόχο να κερδίσει στις εκλογές τον Δήμο Καλλονής, καθώς όπως είπε οι πληροφορίες που έχει είναι προς την κατεύθυνση του σπασίματος.


Ο Άρης Ελευθερίου ήταν αυτός που επιβεβαίωσε τα περί σπασίματος, τονίζοντας πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η διάσπαση, με την Λέσβο και την Κοζάνη να είναι όπως τόνισε οι δυο Δήμοι που τελικά θα σπάσουν. Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από πλευρά των παρευρισκομένων, τόσο για τον Κλεισθένη, όσο και για πως θα κινηθεί ο υπό σύσταση συνδυασμός, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η περίπτωση να μην σπάσει τελικά ο Δήμος και να παραμείνει ως έχει. 


Σε μια τέτοια περίπτωση όπως ειπώθηκε δεν αποκλείεται ο συνδυασμός που θα δημιουργηθεί να διεκδικήσει και τον Δήμο Λέσβου, ή θα συνεργαστεί με άλλες δυνάμεις προκειμένου να κερδίσει την εκλογική μάχη. 


Η χτεσινή συνάντηση θα επαναληφθεί ενώ συστήθηκε επιτροπή η οποία θα έχει την ευθύνη να τρέχει τις διαδικασίες και να προχωρά τις όποιες επαφές.