Και στο ΚΥΤ της Μοριας ο ΑΣΔΕΝΑΡΧΗΣ Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δημητρόπουλος


Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, αρχικά επισκέφθηκε την έδρα του Στρατηγείου


Χτες 19 ΦΕΒ 19 Ο ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ 98 ΑΔΤΕ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

A.         ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ 98 ΑΔΤΕ
B.         ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΚΥΤ ΜΟΡΙΑΣ
Γ.         ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΣΒΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ ΓΑΛΗΝΟ ΣΠΥΡ


Ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δημητρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»), στη νήσο Λέσβο.

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, αρχικά επισκέφθηκε την έδρα του Στρατηγείου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό του Επιτελείου και στις Διοικήσεις των Μονάδων - Ανεξάρτητων Υπομονάδων του Σχηματισμού. 

Στην συνέχεια ο νέος Διοικητής της Α.Σ.Δ.Ε.Ν., Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δημητρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε., Ταξίαρχο Δημήτριο Βακεντή, επισκέφθηκε το γραφείο του, τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό.

Ο Δήμαρχος, παρουσία και των Αντιδημάρχων, Κώστα Κατσαρού, Γιώργου Κατζανού και Παναγιώτη Τσουπή, συνεχάρη τον κ. Δημητρόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Δήμου Λέσβου, που έχει επιφέρει ήδη σημαντικά αποτελέσματα. Τόνισε, τέλος, ότι ο Δήμος Λέσβου, θα είναι πάντα αρωγός και κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Ο Διοικητής της Α.Σ.Δ.Ε.Ν., με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Γαληνό για την υποδοχή, την αναλυτική ενημέρωση και την συνεργασία και ο Δήμαρχος του προσέφερε αναμνηστικά δώρα.