150 και πλέον κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής ζητούν την ολοκλήρωση ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου Μυτιλήνης


Περισσότεροι από 150 κάτοικοι αλλά και επισκέπτες του Ιστορικού Κέντρου της Μυτιλήνης

Περισσότεροι από 150 κάτοικοι αλλά και επισκέπτες του Ιστορικού Κέντρου της Μυτιλήνης, ζητούν από το Δήμο Λέσβου, την αποκατάσταση της βατότητας των οδών Ιωακείμ, Γρηγορίου, Μεθοδίου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Παλαιών Πατρών Γερμανού και Αιγαίου. 

Οι οδοί αυτές, δυστυχώς δεν συμπεριλήφθηκαν στην ανάπλαση που πραγματοποιήθηκε πριν χρόνια στην εν λόγω περιοχή.Στις 5/2/2019, δεκαμελής αντιπροσωπεία των πολιτών αυτών, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κύριο Κατσαρό Κώστα. Ο κύριος Αντιδήμαρχος, δήλωσε πως σύντομα θα τους ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης δράσεων από την πλευρά του Δήμου, οι οποίες θα έχουν ως στόχο την ολοκλήρωση ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου της πόλης μας.

Οι πολίτες ζήτησαν από τον κύριο Κατσαρό, να μην γίνουν βιαστικές-πρόχειρες παρεμβάσεις, αλλά να δρομολογηθεί ΑΜΕΣΑ μία σωστή και ολοκληρωμένη μελέτη, που θα έχει σαν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων. 

Μερικές από τις υπογραφές των πολιτών, οι οποίοι δεν αποτελούν κόμμα, παράταξη, σύλλογο ή φορέα... απλά είναι φίλοι και γείτονες...