1-3 Μαρτίου 2019 | 6ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου, οι εγγραφές ξεκίνησαν…


Το 6ο κυνήγι θησαυρού Μολύβου έρχεται 1-3 Μαρτίου 2019 και σας προσκαλεί όλους να συμμετέχετε σε μια διοργάνωση θεσμός στα τοπικά δρώμενα εδώ και πολλά χρόνια.

Το σύνθημα θα δοθεί την Παρασκευή το βράδυ 01/03/2019, στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου με τον διαγωνισμό Καλύτερης Συνολικής Παρουσίας όπου οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα, της καλύτερης αμφίεσης και του καλύτερου βίντεο σποτ ή καλύτερου θεατρικού σκετς και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με κέφι αποκριάτική διάθεση και πολλές εκπλήξεις !!

Η αγωνία θα κορυφωθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου με την προσδοκία από τις ομάδες της εύρεσης του πολυπόθητου Θησαυρού. Δοκιμασίες , ανατροπές, αποκαλύψεις εντάσεις, και ένας μυστήριος κώδικας θα φανερώνει συνεχώς μέχρι το τέλος τα αμαρτήματα και τις αρετές, τα βάσανα και τους καημούς μιας συμμορίας μαφιόζων που ήρθε για να μείνει.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/2Tzx8yK καθώς επίσης και από την σελίδα του κυνηγιού στο Facebook: https://www.facebook.com/molyvostreasurehunt/
Οι αιτήσεις συμμετοχής παραλαμβάνονται ήδη από τα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, και οι παίκτες θα μπορούν να δηλώσουν τις ομάδες τους ως την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα
(Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)

Προσκαλούμε όλους τους φίλους που δεν μένουν κοντά στην περιοχή μας, αλλά θέλουν να νοιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, να συμμετέχουν είτε ως παίχτες είτε ως θεατές.
Ελάτε στο κυνήγι θησαυρού Μολύβου για μια έξυπνη, ψυχαγωγική πρωτότυπη εμπειρία.


Από το γραφείο τύπου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου