Yπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Μυτιλήνη


Εντείνονται οι προετοιμασίες


Εντείνονται οι προετοιμασίες, από τους αρμόδιους φορείς που ανέλαβαν τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 5:00 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση το συλλαλητήριο θα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης

Αναλυτικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης 20/1/2019, 5:00 Μ.Μ.

Καλούμε το λεσβιακό λαό να ξεσηκωθεί και να συμμετάσχει στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 5:00 Μ.Μ. στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης κατά την Υποστολή της Σημαίας, με κεντρικό σύνθημα «Μην παραχαράσσετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία, λάμπει από Ελλάδα κι Ορθοδοξία, η Μακεδονία είναι Ελληνική», για την αποτροπή της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη βουλή των Ελλήνων!

Απευθύνουμε δυναμικό κάλεσμα στους συμπατριώτες μας να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ την Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη με την ελληνική σημαία στα χέρια και να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση την σφοδρή αντίθεσή τους στην αντεθνική «Συμφωνία των Πρεσπών», στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι: «Δεν θα την πάρουνε ποτέ τη γη των Μακεδόνων, τη χώρα την Ελληνική, το χάρμα των αιώνων...»!.

ΟΛΟΙ, την Κυριακή 20/1/2019 στις 5:00 Μ.Μ.στην Υποστολή της Σημαίας στην Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης

Το Συλλαλητήριο τίθεται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πλήθους φορέων της Μυτιλήνης.


Συλλαλητήριο στην Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης
στις 20/01/2019 και ώρα 5 μ.μ.,
για τη Μακεδονία μας

Το ΔΣ της Ένωσης Θεολόγων Λέσβου

Το ΔΣ της Ένωσης Θεολόγων Λέσβου Παράρτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) δηλώνει ότι οι Θεολόγοι από κοινού με τα Ορθόδοξα  Χριστιανικά Σωματεία και με όλους τους άλλους φορείς του νησιού μας, συμμετέχουμε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 5 μ.μ., που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη ενάντια στην εθνικά επιζήμια "Συμφωνία των Πρεσπών" και το οποίο πραγματοποιείται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου και τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου.
Καλούμε τα μέλη μας, τους Θεολόγους αλλά και τους φίλους των Θεολόγων και κάθε συμπατριώτη και συμπατριώτισα μας, από κάθε γωνιά του νησιού μας, να προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, έτσι ώστε να μεταφερθεί στους Έλληνες Βουλευτές, που καλούνται να ψηφίσουν την κατάπτυστη Συμφωνία, το συλλογικό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού για την παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της ιθαγένειας της Μακεδονίας μας στα Σκόπια.


Το ΔΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λέσβου στηρίζει την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για τη Μακεδονία και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν ενεργά την Κυριακή 20/01/2019 στο πανεθνικό συλλαλητήριο στις 14:00 στο Σύνταγμα.