Κατάμεστη η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου - "Μηχανή τ' Αγιού" του Μανταμάδου για την κοπή βασιλόπιτας της Τοπικής κοινότητας (pics)Μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Μανταμάδου


Μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Μανταμάδου πραγματοποιήθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μανταμάδου, κ. Χαραλάμπος Τζελαϊδής, η κοπή της Βασιλόπιτας στο Πολιτιστικό Κέντρο - "Μηχανή τ' Αγιού" του Μανταμάδου.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος και Αρχιερατικός Επίτροπος Μανταμάδου, Πρωτοπρεσβύτερος Ευστράτιος Δήσσος ευλόγησε και έκοψε τον ιερό πλακούντα.

Ακολούθως η μικτή Χορωδία του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Μανταμάδου "Η Ομόνοια", ερμήνευσε Παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από όλη την Ελλάδα.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μανταμάδου έκανε τον απολογισμό των έργων για το έτος 2018 και εν συνεχεία μοίρασε τη βασιλόπιτα σε όλους τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και τους δημότες.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Μανταμάδου, κ. Χαραλάμπος Τζελαϊδής επισκέφτηκε φυλάκια της περιοχής και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους στρατεύσιμους.

ΦΩΤΟ: Stratos Vachtsavanis