Ο Δήμαρχος Λέσβου απαντάει στο LesvosPost για το σπάσιμο του Δήμου....και την σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ





Απάντηση στο χτεσινό μας δημοσίευμα για το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου και τα όσα αυτό αναφέρει για την «συνεργασία» Γαληνού με το κυβερνών κόμμα, δίνει ο ίδιος ο κ. Γαληνός με ανακοίνωση την οποία απέστειλε στο Lesvospost. Σε αυτήν μεταξύ άλλων τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα αφήνουμε να εννοηθεί στο δημοσίευμα μας, για εξυπηρετήσεις προς τον ίδιο από το ΣΥΡΙΖΑ ενώ για μια ακόμη φορά υποστηρίζει πως δεν έχει καμία στήριξη ο συνδυασμός του και είναι ανεξάρτητη η κάθοδος του στις εκλογές. Δεν θα ανταπαντήσουμε στα όσα ισχυρίζεται ο κ. Γαληνός, καθώς ο κόσμος βλέπει, ακούει, έχει κρίση και καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα κάποιοι προσπαθούν να του «σερβίρουν». Εξάλλου πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί, από την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κ. Γαληνού ποιος έχει δίκιο. Το μόνο που θα σημειώσουμε, είναι η λαική ρήση: «Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι». 

Η απάντηση της δημοτικής αρχής στο δημοσίευμα μας:

Αναλυτικά:

Σχετικά με σημερινή σας ανάρτηση σχετικά με το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου και τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Ο κ. Γαληνός δεν νομοθετεί, ούτε καθορίζει τον χρόνο που θα σπάσει ο Δήμος Λέσβου, όπως επίσης από πουθενά δεν προκύπτει ο απαράδεκτος υπαινιγμός για το αν και πως τον εξυπηρετούν κάποιες ρυθμίσεις που «ακούγονται» - όπως λέτε - πως θα υπάρξουν, σε θέματα ιθαγένειας κλπ.
Τα περί στήριξης από συγκριμένο κόμμα, έχουν καταντήσει ανιαρά και κουραστικά και η απάντηση στην παραπληροφόρηση δόθηκε πρόσφατα από τον ίδιο το Δήμαρχο, ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας του ήταν αρκετά σαφής, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Καλούμε όλους τους πολίτες και όλα τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου να στηρίξουν εκ νέου την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μας. Σκόπιμα κατά καιρούς μας εμφάνιζαν και συνεχίζουν να μας εμφανίζουν με το ένα ή το άλλο κόμμα. Δηλώνουμε ότι ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στην ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση».

Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού και – μάταια – έχει ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων.