Κ. Μουτζούρης: «Θα είμαι ο επόμενος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου»- Τι δηλώνει αποκλειστικά στο LesvosPost



Τέλος στα σενάρια και στις φήμες που τον θέλουν να «μένει από λάστιχο» και να αποσύρει την υποψηφιότητα τους για την Περιφέρεια, βάζει ο Πρύτανης Κώστας Μουτζούρης.


Με αποκλειστική του δήλωση στο LesvosPost και στον Στρατή Τσιντώτα, τονίζει πως όχι μόνο θα είναι μέχρι τέλους στην κούρσα της Περιφέρειας αλλά είναι και αισιόδοξος πως θα είναι και ο επόμενος Περιφερειάρχης:

«Πράγματι ακούω και εγώ όλες αυτές τις φήμες περί απόσυρσης μου και πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να τις διαψεύσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να «πουλήσω» τους ανθρώπους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και δεν μπορώ να κάνω πίσω, γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Στόχος μου ήταν και είναι να είμαι ο επόμενος Περιφερειάρχης και αν κρίνω από τα μηνύματα που εισπράττω καθημερινά σε όλα τα νησιά, αυτό θα είναι γεγονός τον Μάιο». Μάλιστα ο κ. Μουτζούρης προανήγγειλε και την υποψηφιότητα του τέως δημάρχου Άρη Χατζηκομνηνού, ενώ δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα το γεγονός πως η ΝΔ «απειλεί» με διαγραφές κομματικών στελεχών που έχουν ανοικτά ταχθεί με το μέρος του: « Η ΝΔ στηρίζει την κα. Καλογήρου και καλά κάνει, αλλά όλες αυτές οι «απειλές» περί διαγραφής στελεχών της που στηρίζουν την υποψηφιότητας μας δεν μας αγγίζουν και πολύ δε περισσότερο δε μας φοβίζουν ούτε εμάς ούτε τους ίδιους. Μαζί μας έχουμε ικανά στελέχη, όπως ο Άρης Χατζηκομνηνός που θα είναι μαζί μας, έχουμε ήδη ανοιχτεί σε όλους τους χώρους, κάνουμε συνεργασίες και ευελπιστούμε να κάνουμε και στο μέλλον ακόμα περισσότερες και έχουμε μια δυναμική που θα μας φέρει την νίκη στις εκλογές. Τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσουμε και τα γραφεία του Συνδυασμού μας σε κεντρικό σημείο της πόλης και πάμε με όρεξη και δύναμη για τις εκλογές. Έχω όραμα για το Βόρειο Αιγαίο, θέλω να κάνω έργα σημαντικά που θα είναι πνοής και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να το πράξω».